Syysskidin esityksien lippuvaraukset ovat käynnissä

18.10.2016 klo 14.00

Tuusulan omaa lastenkulttuuriviikkoa vietetään jälleen marraskuussa, 5-13.11. Ohjelmistossa on esityksiä arkiaamuissa Hyrylässä, Kellokoskella ja Jokelassa. Viikonloppuohjelmaa koko perheelle löytyy kahtena eri viikonloppuna, kun 5.11. vietetään Karkki & Kepponen -tapahtumaa Jokelassa ja seuraavana viikonloppuna juhlitaan isänpäivää Etelä-Tuusulassa.

Syysskidin ohjelmistolehtinen ilmestyi viikolla 41 ja ilmoittautuminen arkiaamujen esityksiin alkoi 17.10. Taidekeskus Kasarmin esitykset täyttyivät silmänräpäyksessä, mutta kaikkiin muihin esityksiin on vielä hyvin tilaa. Esityksiin varataan paikat osoitteessa www.tuusula.fi/syysskidi. Arkiaamuista ainoastaan maanantain 7.11. Kellokosken Perhekeskus Ikioman Taaperoiden taidenarikkaan ei tarvitse varata paikkoja ennakkoon.

Lauantaina 12.11. Hyrylässä vierailee maan mainio Linnateatteri uutuusesityksellään Herra Hakkarainen harrastaa. Esityksen järjestää ja liput ennakkoon myy Etelä-Tuusulan MLL osoitteessa www.etela-tuusula.mll.fi. Lippuja myydään myös ovelta, mikäli niitä on jäljellä. Ovet aukeavat 14.30 ja paikalla MLL:n kahvilla, josta Isänpäivän lähestyessä ilmainen kahvi jokaiselle isälle. Huomioithan, että paikalla on rajoitetusti parkkitilaa koulun remontista johtuen.

Isänpäivänä Syysskidin yhteistyökumppanit tarjoavat isille ja lapsille vapaan pääsyn Halosenniemeen, Erkkolaan, Lottamuseoon, Tuusulan Automuseoon ja Ilmatorjuntamuseoon. Tarkista aukiolo-ajat osoitteesta www.tuusula.fi/syysskidi tai ohjelmistoesitteestä. Myös uimahalli kutsuu isät lapsineen uimaan isänpäivänä klo 14-17.  Painettuja ohjelmistoesitteitä on jaossa Tuusulan uimahallilla, kirjastoissa, neuvoloissa, perhekeskuksissa ja museoissa.

syysskidi2016_kansi

Takaisin