Kunta myy Ristikiven työpaikka-alueelta yritystontin huutokaupalla

19.08.2024

Tuusulan kunta myy huutokaupalla rakentamattoman yritystontin, joka sijaitsee Ristikiven työpaikka-alueella osoitteessa Laattakiventie 12. Tontin koko on 2 000 m2, ja sillä on rakennusoikeutta 700 k-m2.

Pohjahinta on 56 000 € (80 €/k-m²). Tuusulan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä jätetyt tarjoukset. Kunta perii tontin ostajalta kauppahinnan lisäksi tontille teetetyistä maaperän parannuksista aiheutuneista kustannuksista 7 565,87 €.

Tontin käyttötarkoitus TY (teollisuusrakennusten korttelialue, jolla ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia).

Ostaja sitoutuu rakentamaan kohteelle asemakaavan, voimassa olevan lainsäädännön, rakennusjärjestyksen, rakentamismääräyskokoelman, rakennusluvan ja hyväksyttyjen piirustusten sekä mahdollisten rakentamisohjeiden mukaisen uudisrakennuksen, jonka koko on vähintään 70 % kaavanmukaisesta rakennusoikeudesta.

Uudisrakennuksen on oltava kolmen vuoden kuluessa kaupantekohetkestä sellaisessa valmiusasteessa, että rakennusvalvontaviranomainen voi suorittaa siinä ostajan pyynnöstä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen loppukatselmuksen, jolla rakennus hyväksytään käyttöönotettavaksi.

Huutokauppa päättyy maanantaina 30.9.2024 klo 21.00 tai kolme minuuttia viimeisen tarjouksen antamisen jälkeen.

Tarkemmat kaupan ehdot ja lisätiedot löytyvät huutokauppailmoituksesta alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Linkki Huutokaupat.com-sivustolle tontin huutokauppailmoitukseen

Kohteeseen tutustumisesta sopiminen: Tuusulan kunnan tontti-insinööri Henrik Virta, puh. 040 314 3545

Huutokauppatontti (9)

Huutokauppatontti (13)

Takaisin