Pelisuunnittelutyöpajoja Tuusulan nuorisotiloilla

25.09.2024 klo 10.30

Tuusulan nuorisotiloilla ollaan tänä syksynä peli-teemojen äärellä, kun pelisuunnittelutyöpaja kiertää tiloja. Työpaja tarjoilee matalan kynnyksen mahdollisuuden päästä tutustumaan pelisuunnittelun maailmaan.

Pelisuunnittelutyöpajassa jokainen pääsee suunnittelemaan oman pelin. Osallistuja voi valita oman mielenkiinnon mukaan lähteekö perehtymään ja työstämään pelinsä tarinaa, askartelemaan pelin kenttiä tai lautaa, muovailemaan pelihahmoja tai piirtämään pelille logoa. Pelipajassa nuori pääsee suunnittelemaan eri osa-alueita omaan peliin.

Työpajoja järjestetään Tuusulan kaikilla nuorisotiloilla syksyn aikana. Työpajojen aikataulu:

  • Ke 25.9. klo 18 Hyrylän nuorisotila
  • Ti 1.10. klo 18 Lahelan Terttu
  • Ke 2.10. klo 18 Jokelan Monari
  • Ke 9.10. klo 18 Kellokosken Nuorkka
  • To 10.10. klo 18 Riihikallion Kertsi

Pajat ovat suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Niiden kesto on n. 2 h, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Osallistua voi kuka vain, eikä pelisuunnittelusta tarvitse olla aiempaa kokemusta. Työpajaa ohjaa pelisuunnittelija Maaria Klemetti. Pelisuunnittelutyöpaja on osa kulttuurisen nuorisotyöntoimintaa Tuusulan kunnassa.

Pelipaja 2 Pelipaja 3

Pelisuunnittelutyöpajojen lisäksi Tuusulassa nuorille on tarjolla muutakin pelillistä. Tuusulan alueellinen nuorisotyö tekee yhteistyötä paikallisen XROC kanssa tarjoten maanantaisin ja keskiviikkoisin pelivuorot yrityksen Pelitalolla Riihikalliossa.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Aurora Salomaa, p. 040 314 3435, aurora.salomaa@tuusula.fi
nuoriso-ohjaaja Henri Kreen, p. 040 314 2211, henri.kreen@tuusula.fi (XROC yhteistyö)

Takaisin