Miltä näyttää valmistuneen Tuusulanjärven kampuksen sisällä? – Osallistu 10.10. tutustumiskierrokselle

26.09.2024 klo 09.30

Elokuussa 2024 toimintansa käynnistäneen Tuusulanjärven kampuksen tiloihin pääsee tutustumaan tutustumiskierrosten merkeissä. Kierroksia järjestetään 10.10. kello 16–18 välillä. Osa kierroksista on kaksikielisiä (suomi-ruotsi). Ilmoittaudu ennakkoon mukaan 9.10. mennessä!

Torstaina 10.10. kello 16–18 välillä Tuusulanjärven kampuksella (Tuusulantie 131, Tuusula) järjestettävien tutustumiskierrosten aikana pääsee näkemään kampuksen valmistuneita tiloja sekä kuulemaan, miten arki kolmella kampukselle sijoittuneella yksiköllä on käynnistynyt. Kierroksille on ennakkoilmoittautuminen käynnissä keskiviikkoon 9.10. asti. Kierrosten päätteeksi on mahdollisuus nauttia maksutta kahvia, teetä ja mehua makean kera. 

Ilmoittaudu mukaan aikatauluusi sopivalle tutustumiskierrokselle 9.10. mennessä – paikkoja on rajoitetusti:
https://www.lyyti.in/Tutustumiskierroksia_Tuusulanjarven_kampuksella_6766/fi

– Viikko 41 on Tuusulanjärven kampuksella yhtä juhlaa. Päiväkodin lapsille ja koulujen oppilaille perheineen on tiedossa mukavaa yhteistä avajaisviikon ohjelmaa. Haluamme myös kutsua kiinnostuneet asukkaat tutustumaan valmistuneisiin upeisiin, valoisiin ja laadukkaisiin tiloihin tutustumiskierrosten merkeissä. Moderni oppimisympäristö houkuttelee yhteiseen tekemiseen, iloitsee sivistysjohtaja Tiina Simons avajaisviikon annista.

– On aika iloita yhdessä mittavan palveluverkkouudistuksemme kolmannen kohteen valmistumista. Tuusulanjärven kampus piha-alueineen valmistui aikataulussaan kesän aikana, ja arki kampuksella pääsi käynnistymään heti syyskauden alkaessa. Kiitos kaikille kampuksen suunnitteluun ja rakentamiseen osallistuneille – niin yhteistä toimintakulttuuria rakentaneelle henkilöstölle kuin rakennuksen pihoineen toteuttaneelle urakoitsijalle kumppaneineen, monia muita kampuskokonaisuuden valmistumiseen vaikuttaneita yhteistyötahoja unohtamatta, kiittää pormestari Kalle Ikkelä.

Tuusulanjärven kampuksen katon alle on sijoittunut kolme yksikköä: Tuusulanjärven koulu, Tusby träsk svenska skola ja Tuusulanjärven päiväkoti (ruotsinkieliseltä nimeltään Tusby träsk daghem). Tuusulanjärven koulu muistetaan entisenä Kirkonkylän kouluna ja Tusby träsk svenska skola Klemetskog skola -nimeltään. Tuusulanjärven päiväkotiin on yhdistänyt voimansa useampi Hyrylän keskustassa aikaisemmin toiminut päiväkoti. Uudet yksiköiden nimet otettiin käyttöön syyskauden 2024 käynnistyessä.

Kampuskokonaisuus tarjoaa toimintamahdollisuuksia myös monille muille toimijoille. Iltaisin ja viikonloppuisin kokoontuu niin vanhempainyhdistyksiä tapahtumineen kuin liikuntaseuroja harrastusryhmineen, ja kampuksen monipuolinen liikkumiseen ja taiteen ihasteluun innostava piha-alue on asukkaiden vapaassa käytössä yksiköiden toiminta-aikojen ulkopuolella.

Tuusulan tavoitteena on tarjota laadukkaat ja saavutettavat palvelut uudistuvassa ympäristössä. Rakennammekin uutta palveluverkkoa eli uusia päiväkoteja ja kouluja. Tutustu palveluverkon uudistamiseen osoitteessa www.tuusula.fi/uudistuvapalveluverkko.

Lisätiedot:

Palveluverkon uudistaminen:
Pormestari Kalle Ikkelä, 040 314 3001
Sivistysjohtaja Tiina Simons, 040 314 3403

Tuusulanjärven kampuksen yksiköt:
Tuusulanjärven päiväkoti, päiväkodin johtaja Tiina Vainio-Nykänen, 040 314 3337
Tuusulanjärven koulu, rehtori Katja Lilas, 040 314 2227
Tusby träsk svenska skola, rehtori Saara Värtö, 040 314 4360

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi.


Läs också på svenska.

Tuusulanjärven kampus ilmasta kuvattuna
Tuusulanjärven kampuksen katon alle on sijoittunut kolme yksikköä: Tuusulanjärven koulu, Tusby träsk svenska skola ja Tuusulanjärven päiväkoti (ruotsinkieliseltä nimeltään Tusby träsk daghem).

Takaisin