Siirry sisältöön
Kaksi poikaa koulun pihalla

Yhteydenpito koulun kanssa

Käytämme kodin ja koulun väliseen viestintään Wilmaa. Opettajat tavoittaa parhaiten Wilman kautta.

Opetushenkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi. Katso opetushenkilöstön tarkemmat yhteystiedot!

Lukuvuosiopas

Lukuvuosiopas sisältää tietoa koulumme toiminnasta ja käytänteistä sekä koulun järjestyssäännöt.

Päivitetty opas julkaistaan lukuvuoden alkaessa elokuussa 2025.

Koulun päiväaikataulu

Päiväaikataulu ja jaksotus

Päiväaikataulut ja jaksotus luokka-asteittain.

Ruokailuajat

kello 10.15 – 1. luokka

kello 10.25 – 2. luokka

kello 10.35 – 3. luokka

kello 10.45 – 4. luokka

kello 11.00 – 8. luokka

kello 11.15 – eskarit 

kello 11.20 – 5. luokka

kello 11.35 – 6. luokka

kello 12.00 – 7. luokka

kello 12.15 – 9. luokka

kello 12.25 – lukio

Koulujen työ- ja loma-ajat

Oppilaanohjaus

Kellokosken koulun oppilaanohjauksen ohjaussuunnitelma

Oppilaanohjauksen ohjaussuunnitelma esittelee, miten oppilaanohjaustyötä toteutetaan Kellokosken koulussa lukuvuonna 2024–2025.

Oppilaanohjauksen lomakkeita

TET-korvaushakemus

TET-todistus

Suostumus oppilaan tietojen siirtämiseen

Iltapäiväkerho

Kellokosken koulussa järjestetään kunnallista iltapäiväkerhotoimintaa. Iltapäiväkerhon toiminta-aika on arkipäivisin kello 11.30–16.00. Iltapäiväkerholaiset saavat välipalan koulun ruokalassa.

Iltapäiväkerhoon haetaan erillisellä hakulomakkeella, joka toimitetaan iltapäivätoiminnan koordinaattorille. Hakuprosessista tarkemmin alla olevassa toimintasuunnitelmassa.

Vastuuohjaaja Hanne Partonen, 040 314 3241

Lukuvuosi alkaa keskiviikkona 7.8.2024
syyslomaviikko 42, 14.–20.10.2024
joululoma 20.12.2024–6.1.2025
talvilomaviikko 8, 17.–23.2.2025  
pääsiäinen 18.–21.4.2025
lukuvuosi päättyy lauantaina 31.5.2025

Tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun)voit tutustua iltapäiväkerhon toimintasuunnitelmaan 2024–2025.

Tuusulan kunnan iltapäiväkerhojen toiminnasta ja hakuprosessista löytyy tietoa iltapäiväkerhotoiminnan sivulta.

ProKoulu

ProKoulu(siirryt toiseen palveluun) on koko koulun yhteinen toimintamalli, jossa positiivisen palautteen keinoin ohjataan oppilaita hyvään käytökseen. Kellokosken koulun Prokoulun toimintaohjeet liittyvät ruokailuun, välitunteihin ja oppitunteihin. Näissä tilanteissa toimintaa ohjaavat arvot vastuullisuus, tuvallisuus ja kunnioitus. 

Kellokosken koulun ProKoulu-toimintaohjeet

Kiusaamisen ehkäisy ja selvittely

Kellokosken koulun kiusaamisen vastaisessa suunnitelmassa on eritelty muun muassa koulumme kiusaamista ennaltaehkäisevää toimintaa sekä toimintamalli kiusaamistilanteiden selvittämiseen. 

Oppilaan tukeminen

Oppilashuoltotyö on yksi koulumme keskeisimmistä oppimisen tukipalveluista. Oppilashuoltoon kuuluu muun muassa kunnan erityisopetuksen ja oppilashuollon koordinointi, koulujen oppilashuoltoryhmän toiminta, kouluterveydenhuolto, psykologin, koulukuraattorin ja perheohjaajan palvelut, sekä yhteistyö eri toimijoiden kesken (esimerkiksi nuorisotoimi, sosiaalitoimi, terveystoimi, seurakunta ja poliisi).

Oppilashuoltoryhmä

Kellokosken koulussa kokoontuu joka toinen viikko yhteisöllinen oppilashuoltoryhmä, josta rehtori vastaa. Ryhmään kuuluvat erityisopettajat, kouluterveydenhoitajat, koulukuraattori, opinto-ohjaajat sekä opiskeluhuollon psykologi. Tarvittaessa myös luokan- tai aineenopettajat osallistuvat oppilashuoltoryhmän tapaamisiin. Oppilaita ja vanhempia kuullaan oppilashuoltoryhmän tapaamisissa. Oppilashuoltoryhmä suunnittelee ja koordinoi koulun ennaltaehkäisevää oppilashuoltotyötä ja tekee yhteistyötä eri viranomaisten kanssa. Myös koulukiusaamisen ehkäiseminen ja ennaltaehkäisevä päihdetyö ovat keskeisiä toiminta-alueita.  Tarvittaessa kokoontuu myös pedagogisen tuen ryhmä, jossa käsitellään oppimisen tuen muutokset. Pedagogisen tuen ryhmän osallistujat kootaan tapauskohtaisesti, jotta paikalla ovat vain oppilaan koulunkäyntiin olennaisesti liittyvät henkilöt. Yksilöllisessä oppilashuoltokokouksessa käsitellään kulloisenkin oppilaan koulunkäyntiä yksityiskohtaisemmin ja siihen osallistuvat oppilaan, huoltajan ja opettajan lisäksi yksi seuraavista: kuraattori, terveydenhoitaja, koululääkäri tai opiskeluhuollon psykologi.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Tuusulan kunnan oppilashuoltotyöhön: Oppilas- ja opiskelijahuolto(siirryt toiseen palveluun)

Kouluterveydenhuolto

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) vastaa koulu-ja opiskeluterveydenhuollosta. Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kehitystä yhteistyössä huoltajien, oppilashuollon ja opettajien kanssa.

Kouluruokailu ja oppilaiden erityisruokavaliot

Erityisruokavalion ilmoittamisesta vastaavat oppilaan vanhemmat. Ilmoitus tulee tehdä koulun terveydenhoitajalle (yhteystiedot löytyvät kohdasta ”Kouluterveydenhuolto”), joka välittää tiedon kunnan Ruokapalveluille. Erityisruokavalio voidaan toteuttaa aikaisintaan kahden päivän kuluttua siitä, kun ilmoitus on saapunut koulun keittiöön.

Koulussamme on päivittäin tarjolla kasvisruokavaihtoehto.

Tutustu Tuusulan kunnan ohjeistukseen erityisruokavalioista!

Harrastus- ja kerhotoiminta

Kellokosken koulun oppilaat saavat osallistua myös muiden Tuusulan koulujen kerhoihin. Harrastuskalenterit päivittyvät pitkin lukuvuotta, joten sivustoa kannattaa seurailla säännöllisesti. Alla olevasta linkistä löydät koulukohtaiset harrastus- ja kerhomahdollisuudet.

Tutustu harrastuskalentereihin(siirryt toiseen palveluun).

Suunnitelmat

  • Kiusaamisen vastainen suunnitelma Kellokosken koulussa
  • Kellokosken koulun oppilaanohjauksen suunnitelma
  • Koulupoissaoloihin liittyvä toimintasuunnitelma
  • Kellokosken koulun tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma
  • Iltapäiväkerhon toimintasuunnitelma

Löytötavarat

Arvokkaat löytötavarat, kuten kellot, korut, avaimet ja puhelimet, toimitetaan kouluisännän toimistoon.