Kalliomaan koulun avoimet ovet

Aika: 17.11.2011 11.00 - 16.00
Paikka: Kalliomaan koulu
Osoite: Ohkolantie 10, 04500 Kellokoski
Järjestäjä: Kalliomaan koulu

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan Kalliomaan kouluun Tuusulan Kellokoskelle (Ohkolantie 10, 04500 Kellokoski) torstaina 17.11. klo 11-16.

Tilaisuus alkaa klo 11.15 rehtorin luennolla ”Kohtaamisia - ammatillisuus haastavien nuorten kanssa”. Luennon tarkoituksena on esitellä ammatillisen kohtaamisen satunnaisia askeleita sairaalakoulun kokemuksellisesta viitekehyksestä. Elämämme varrella on lukuisia kohtaamisia, joilla on ollut suuri merkitys itsellemme, kohdatulle henkilölle tai molemmille. Hyvää ammatillisuutta on tiedostaa jokaisen kohtaamisen mahdollisuus erityisesti haastavien nuorten kanssa työskenneltäessä. Älä väheksy omaa toimintaasi - kohtaamisiasi tilanteita - äläkä ihmisiä. Luennon pituus on 2,5 tuntia.

Iltapäivällä klo 13.30-16.00 on mahdollisuus tutustua koulun tiloihin, käytänteisiin ja konsultoivaan toimintaan kiertokävelyiden merkeissä. Koulun oppilaskunta myy kahvia ja leivonnaisia.

Kalliomaan koulu on Tuusulan kunnan sairaalakoulu, joka toimii Kellokosken sairaalan nuorisopsykiatristen osastojen (os. 15, os. 17 ja os. 18) yhteydessä. Koulun oppilaat ovat joko sairaalahoidossa tai nuorisopsykiatrisessa avohoidossa olevia yläkouluikäisiä nuoria. Oppilaaksiottoalue on pääsääntöisesti HUS:n Hyvinkään sairaanhoitoalue.

Ennakkoilmoittautumiset mika.saatsi(at)tuusula.fi


Olkaa sydämellisesti tervetulleita!

« Takaisin