Laivapuiston uudistus alkaa 6.5.

02.05.2024 klo 13.00

Kellokoskella sijaitsevan Laivapuiston eli Haukilahdenpuiston uudistus kestää arviolta muutaman viikon. Osallistuvan budjetoinnin eli osbun kautta rahoitettavassa hankkeessa puistoa kunnostetaan 8 000 euron budjetilla. 

Laivapuiston uudistuksessa puistossa oleva huonokuntoinen vanha tasapainoväline korvataan uudella tasapainoradalla. Lisäksi puistoon tulee uusi karuselli ja jousikiikkuväline. Rakennustöiden arvioidaan kestävän muutaman viikon, ja puisto on poissa käytöstä niiden ajan. 

Uudistus on yksi osallistuvan budjetoinnin projekteista. Laivapuistossa pidettiin syksyllä 2023 leikkipuistokatselmus, jossa lapset saivat ideoida leikkipuiston uudistusta. Yksi lasten lempiasia nykyisessä puistossa oli puiston keskellä olevat vanhat pensasmännyt, joiden väleissä ja alla on hauska piiloutua ja leikkiä. Uudistuksina toivottiin muun muassa taitorataa ja lisää kiipeilytelineitä. Lasten ideoiden pohjalta suunniteltiin kunnostustoimenpiteet, jotka pystytään 8 000 euron osbu-budjetin puitteissa toteuttamaan. 

Kesällä rakentamisen jälkeen juhlistetaan uudistunutta puistoa. Puistojuhlan suunnitteluun ja toteutukseen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan. Ilmoittautumiset ja lisätiedot yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi.

Lue lisää osallistuvasta budjetoinnista osoitteesta osallistu.tuusula.fi. 

Laivapuiston kiipeilyteline

Lisää aiheesta Tuusulan asukaslehdessä 1/2024 sivulla 9 Laivapuistoa uudistetaan käyttäjien toiveiden mukaisesti -artikkelissa. 

Takaisin