Moni On Icon tuo nuoria muusikoita Tuusulaan

28.05.2024

Moni On Icon -tapahtuma järjestetään 8.6. klo 17–21 Monion piha-alueella ja lavalle nousee silloin viisi nuorten bändiä. Pääesiintyjänä nähdään suomalais-kreikkalainen rap-artisti Ares, tapahtuman juontaa Duudsonien Jarno Laasala.

Nuorten muusikoiden tapahtuma äänestettiin toteutettavaksi Tuusulan kunnan osallistavassa budjetoinnissa. Toiveena oli tarjota nuorille esiintymiskokemusta ammattimaisissa puitteissa. Tapahtuman esiintyjät valittiin avoimen haun kautta.

Mukaan valittiin viisi nuorten bändiä. Paikallisia bändejä Lethal Dose, The Balance ja Nainen ratissa. Lethal Dose on neljän hengen metallibänd, joka inspiroituu muun muassa Children of Bodomista ja Metallica.  The Balance tasapainoilee nimensä mukaan rockin eri genreillä ja soittaa pääosin omia kappaleita ja Nainen ratissa kuvaa itseään tajunnan räjäyttäväksi ja energiseksi kokoonpanoksi.

Mäntäsälää Moni On Iconissa edustaa Piston Rings, jonka rouheat soundit kumpuavat suoraa kellarin bändikämpästä. Pirkkalasta asti mukaan tullut Gardening Soil soittaa alternative metal -tyyppistä omaa musiikkia.

Tanssikoulu Keton The Rockstars -ryhmä esiintyy ennen lavalle nousevaa pääesiintyjä Aresta. Ares on uuden sukupolven tekijä, jonka musiikissa yhdistellään tarttuvia melodioita ja asenteellista tyyliä. Live-esiintymisessään yleisön huomioon ottava artisti huokuu itsevarmuutta ja energistä flowta.

Tapahtuma on ikärajaton, päihteetön ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtuma-alueella on myös erilaisia peli- ja kahvilapisteitä. Kadun toisella puolella Ravintola Kerho tarjoaa ravintolapalveluita tapahtumakävijöille.

 

Lisätiedot:
Kulttuurituottaja Lotta Mikkonen
040 314 3437, lotta.mikkonen@tuusula.fi

 

Takaisin