Jokelan terveysasemalta vapautuu tiloja yrityksille ja yhteisöille

31.05.2024

Keusoten tilatarpeet ja tilojen vapautumisen aikataulu ovat tarkentuneet riittävästi, jotta voimme jo neuvotella yksityisten yritysten kanssa jäljelle jäävien tilojen vuokraamisesta. Tilat sijoittuvat rakennuksen ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen, ja huonekoot ovat noin 10−20 neliötä. Tiloja remontoidaan kesän ja alkusyksyn 2024 aikana, jolloin uusien vuokralaisten tarpeita voidaan ottaa huomioon, selvittää Tuusulan kunnan tilapalvelupäällikkö Kai Lange 

Tulevassa sote-yksikössä säännöllisesti tarjottavat Keusoten tuottamat palvelut kohdennetaan äitiys- ja lastenneuvolapalveluja käyttäville ja niille pitkäaikaissairaille, joilla ei ole mahdollisuutta hakeutua sote-keskusten palveluihin. Keusote myöntää palveluseteleitä myös tiettyihin yksityisesti tuotettuihin palveluihin, joiden valikoimaa on suunnitelmissa kasvattaa. 

Kunnan tavoitteena on, että Jokelassa tarjottaisiin jatkossakin riittävästi julkisia ja yksityisiä sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja. Pilotin myötä terveysaseman tiloja vapautuu runsaasti, joten jos tilaa on, voidaan tiloja vuokrata myös yhdistyksille tai muiden alojen yrityksille, tarkentaa Tuusulan kunnan elinkeinopäällikkö Toni Popovic. 

 

Lisätietoa: 

Keusoten palveluseteleillä käytössä olevat palvelut: Palveluseteli - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (keusote.fi) 

Yhteydenotot Jokelan terveysaseman tilojen vuokraamisesta: Riikka Halonen riikka.halonen@tuusula.fi  

Yhdistysten yhteydenotot: Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi 

 

Aiempi tiedotteemme: 

Jokelan sote-yksikköön pilotti − hyvinvointipalveluita eri toimijoiden yhteistyönä 

Takaisin