Roinilan päiväkodin muutto väistötiloihin sujui onnistuneesti

03.06.2024 klo 16.00

Tuusulan kunta remontoi Roinilan päiväkodin tilat. Remontin ajaksi toiminta on siirretty väistötiloihin Mäntsälän puolelle olevaan Saviahon päiväkotiin. Muutto väistötiloihin on tehty viime viikolla, ja päiväkodin toiminta on käynnistynyt maanantaina 3.6. Saviahon tiloissa.

Muutettaessa väistötiloihin muutokset varhaiskasvatuksen järjestämisessä ovat välttämättömiä ja toiminnan supistaminen on normaalia. Toivomme ymmärrystä asiakasperheiltä uudessa tilanteessa. 

− Olemme tiedottaneet perheitä muuton vaatimista järjestelyistä säännöllisesti. Haluamme kiittää lasten huoltajia hyvästä yhteistyötä ja joustavuudesta muuton suhteen, sanoo päiväkodinjohtaja Ellen Pruikkonen. 

− Päiväkodin henkilöstö, ruokapalveluiden ja tilapalveluiden henkilöstö ovat tehneet paljon töitä muuton onnistumiseksi. Siitä haluan välittää lämpimät kiitokset heistä jokaiselle, jatkaa varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni. 

Muuton jälkeen käynnissä on ensimmäinen viikko sekä henkilöstölle että lapsille uusissa tiloissa. Muuttoon liittyvää järjestelyä tehdään vielä lähiviikkoina, ja osa tavaroista hakee vielä paikkaansa. Tutustuminen tiloihin vie hetken aikaa, ja henkilöstö tukee lapsia uudessa tilanteessa.  

Roinilan päiväkodissa toimiva avoimen varhaiskasvatuksen (perhetupa Ikioma) tila ja toiminta on siirtynyt maanantaista 3.6. lähtien Kellokosken nuorkan tiloihin osoitteeseen Kuntotaival 2 C. Lapset ja perheet ovat lämpimästi tervetulleita avoimeen varhaiskasvatukseen myös näihin tiloihin!  

Tietoa remontin alkamisesta 

Saviahon tiloissa on tehty tarvittavat kunnostukset ja huollot muun muassa ilmanvaihtoon, pintoihin ja verkkoyhteyksiin. Päiväkodin siirtyvä irtaimisto on puhdistettu muuton yhteydessä terveystarkastajan ohjeiden mukaisesti. Saviahon tiloissa on tehty huolellinen siivous sekä ennen muuttoa että muuton jälkeen.  

− Remontti Roinilan päiväkodin tiloissa alkaa kalusteiden tyhjentämisellä ja varastoinnilla, kiintokalusteiden purkamisella ja mattojen poistamisella. Ensivaiheessa käynnistyy tilojen suojaus ja osastointi, kertoo tilapalvelupäällikkö Kai Lange. 

Remontti Roinilassa kestää vähintään kuusi kuukautta. Remontin etenemisestä tiedotetaan seuraavan kerran elokuussa. 

  

Lisätietoja:

Päiväkodin toiminta, päiväkodinjohtaja Ellen Pruikkonen, ellen.pruikkonen@tuusula.fi, 040 314 4230 

Varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni, hannamari.vanni@tuusula.fi, 040 314 3328 

Tilat ja remontti, tilapalvelupäällikkö Kai Lange, kai.lange@tuusula.fi, 040 314 3550 

Takaisin