Sadonkorjuumarkkinat lauantaina 31.8. Tuusulassa

28.06.2024

Tuusulassa, Krapin idyllisessä pihapiirissä, vietetään lauantaina 31.8. kello 9–13 Sadonkorjuumarkkinoita.

Syksyisessä markkinatapahtumassa voi tehdä ostoksia ja tutustua paikallisiin lähituottajiin, käsityöläisiin ja kuulla mielenkiintoisia tietoiskuja. Sadonkorjuumarkkinat järjestää Tuusulan kunta ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Tuusulanjärven Tapahtumat / Krapin Paja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumassa palkitaan Tuusulan monimuotoisin piha – osallistu kilpailuun 20.7. mennessä

Sadonkorjuumarkkinoilla palkitaan Tuusulan monimuotoisin piha kilpailun voittaja. Kilpailuun voi ilmoittaa oman pihan tai ilmiantaa esimerkiksi ystävän, talonyhtiön tai yrityksen pihan. Osallistumisaikaa on 20.7. saakka.

Monimuotoisin piha palkitaan, ja parhaat monimuotoisuusideat jaetaan kunniamainintojen kera yhteiseen käyttöön. Voittaja palkitaan 200 euron lahjakortilla paikalliseen puutarhamyymälään. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 100 euron lahjakortti puutarhamyymälään.

Osallistu kilpailuun täyttämällä tuusula.fi/pihakilpailu -sivulla löytyvä lomake. Lomakkeelle täytettyjen tietojen perusteella suoritetaan kilpailijoiden esikarsinta. Esikarsinnan jälkeen ammattilaisraati käy arvioimassa jatkoon päässeet pihat paikan päällä heinä-elokuussa.

Sadonkorjuumarkkinoille haetaan myyjiä

Sadonkorjuumarkkinoiden myynti- ja esittelypaikat on tarkoitettu paikallisille satokauden tuotteita myyville yrityksille ja yhteisöille sekä käsityöläisille. Molemmille varataan erillinen kiintiö myyntipaikkoja. Tapahtuman myynti- ja esittelypaikat ovat maksuttomia. Myynti- tai esittelypaikan voi varata Krapin Pajalta: paja@krapinpaja.fi 

Kerrothan varauksesi yhteydessä, mitä tuotteita myyt/esittelet, mahdollisen sähkön tarpeen ja tarvitsemasi telttapaikan/myyntipaikan koon. 

Tapahtumapaikan osoite on Krapi, Rantatie 2, Tuusula.

Lisätiedot:
Myyntipaikoista: paja@krapinpaja.fi 
Tapahtumasta: paja@krapinpaja.fi ja osallisuus@tuusula.fi

Takaisin