Löydä uusi harrastus elokuun Tuusulan harrastusmessuilta – Tuus harrastaa!

02.07.2024 klo 11.30

Kesän jälkeen on mukava aloittaa uusi harrastus. Tule tutustumaan Tuusulan harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin elokuussa vietettäville harrastusmessuille. Messut tarjoavat erityisesti lapsille ja nuorille heidän toivomaansa tietoa Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella tarjolla olevista harrastuksista. 

Harrastusmessuilla paikalliset yhdistykset ja yritykset, Tuusulan kunta ja seurakunta esittelevät toimintaansa. Messujen kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, mutta hyviä vinkkejä vapaa-aikaan voi löytyä myös aikuisille. 

Tuusulalaiset lapset ja nuoret ovat valinneet Tuusulan Lapsiystävällinen kunta -työhön heille tärkeän tavoitteen saavutettavammista harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Tavoitteeseen tartutaan jo elokuussa muun muassa harrastusmessujen muodossa.

Harrastusmessujen ajankohdat ja paikat:
Tiistai 20.8. kello 17.30–19.30 Monio, Pataljoonantie 6, Tuusula
Keskiviikko 21.8. kello 17.30–19.30 Jokela-talo/Monari, Keskustie 20, Jokela
Tiistai 27.8. kello 17.30–19.30 Kellokosken koulu, Koulutie 7, Kellokoski

Harrastusmessut on kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia. Laitathan ajankohdat jo kalenteriisi! 

Yhdistys- tai yritystoimija – ilmoittaudu messuille esittelemään harrastustoimintaanne linkistä avautuvalla lomakkeella 9.8. mennessä: https://forms.gle/vdW5u2HPiqR9wQjy8

Harrastusmessujen tarkemmat tiedot, kuten tapahtumakohtaiset esittelijät, päivittyvät viikolla 33 tapahtumailmoitukseen Tuusulan tapahtumakalenterissa. 

Harrastuksessa voi tavata uusia kavereita


Takaisin