Puistotapahtumien järjestäminen helpottuu Kotkanpuistossa

11.07.2024 klo 10.00

Asukkaat ja yhteisöt voivat jatkossa varata puistotapahtumiensa tukitilaksi Kotkanpuiston Bomba-huoltorakennuksen. Bombassa on yksi huone, varasto ja wc-tilat. Bomba ja Kotkanpuisto löytyvät Haukantieltä Riihikalliosta.

− Asukkailta tuli toive Bomban käyttömahdollisuudesta osallistuvan budjetoinnin projektin yhteydessä järjestetyssä puistokatselmuksessa. Tila helpottaisi esimerkiksi puistojumppien tai puistossa pidettävien synttärikutsujen järjestelyitä. Ja ideoitiinhan kevätkauden avajaisissa myös yhteisiä lettukestejä, kertoo yhteisömanageri Katja Repo.

Bomba-rakennus varataan sähköisesti Timmi-varausjärjestelmästä. Tilavarauksen yhteydessä Varauksen lisätieto -kentässä tulee kuvailla myös puistossa järjestettävää tapahtumaa puiston käyttöluvan myöntämiseksi. Rakennuksen käytöstä ei peritä vuokraa tuusulalaisilta tai kunnassa toimivilta yhteisöiltä. Varauksia ja Timmin käyttäjätunnuksia hoitaa asiakaspalvelu TuusInfo.

− Puistot ovat meidän kaikkien yhteisiä ulko-olohuoneita. Ne on rakennettu asukkaiden viihtymistä ja nauttimista varten, ja siksi onkin hienoa, että puistoja käytetään monipuolisesti, iloitsee kunnanpuutarhuri Mia Järvinen.

Lisätiedot:

Tarkemmat tilatiedot: Bomban esittely

Tilavaraukset: Näin varaat Tuusulan kunnan tiloja

Yhteisömanageri Katja Repo, katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048

Asiakaspalvelu TuusInfo, Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula (Tuusulan pääkirjaston rakennus), tuusinfo@tuusula.fi, 09 8718 3070   

Bomba-huoltorakennus 
Bomba-rakennus sijaitsee Kotkanpuistossa Riihikalliossa. 

Näkymä Bomba-rakennuksen sisätilasta
Kuvassa Bomban huonetila. Lisäksi rakennuksessa on varasto ja wc-tilat.

 

Takaisin