Porinapiirit piristävät päivää ‒ ilmoittaudu mukaan

18.07.2024 klo 10.30

Tuusulan kunnan uusi Porinapiiri-puhelinpalvelu käynnistyy tiistaina 13.8. Porinapiirit tarjoavat piristystä päivään sekä helpon tavan olla yhteydessä muihin ihmisiin.

Mobile-4515168 1920 Porinapiiri

Palvelu on suunnattu erityisesti ikääntyneimmille tuusulalaisille, ja se toimii kaikilla puhelimilla ja kaikkien puhelinoperaattoreiden liittymillä.

- Osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Ei tarvitse kuin vastata puhelimeen minun soittaessani, kertoo porinapiireissä keskustelun ohjaajana toimiva Airi Simola.

- Porinapiirit ovat jatkoa aiempina vuosina järjestetyille virtuaalikahveille. Silloin mukana olleet kertoivat saaneensa muista osallistujista uusia ystäviä ja tapaavansa toisiaan myös puhelinkeskusteluiden ulkopuolella. Uskon, että näin tapahtuu tälläkin kertaa. On paljon mukavampi lähteä vaikkapa kävelylle kaverin kanssa, sanoo yhteisömanageri Katja Repo.

- Aloitamme porinapiirit parilla pienryhmällä ja varaudumme laajentamaan toimintaa, jos suosio on suurta, jatkaa Katja.

Porinapiirit järjestetään kerran viikossa, ja niissä keskustellaan ajankohtaisista ja itselle tärkeistä asioista pienissä ryhmissä. Osallistujat päättävät keskustelun aiheet yhdessä.

Piirit kokoontuvat osallistujien valinnan mukaan joko tiistai- tai torstaiaamuisin klo 9‒10. Keräämme ilmoittautumisia seuraavien parin viikon ajan, ja piirin kokoontumisajankohta vahvistetaan osallistujille viimeistään viikkoa ennen kokoontumista. Osallistuminen on maksutonta, eikä siitä aiheudu myöskään puhelinmaksuja.


Ilmoittautumiset:
Puhelimitse Airi Simola, 040 314 3082, tai sähköisesti osoitteessa https://link.webropol.com/s/Ikaihmisten-porinapiiri-ilmoittautuminen

Lisätietoja:
yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi
olohuonetoiminnan avustaja Airi Simola, 040 314 3082, airi.simola@tuusula.fi

Takaisin