Kirjailijatapaaminen Kaj Korkea-ahon kanssa ke 14.8. siirtyy Taiteilijakoti Erkkolaan

08.08.2024

Kirjailija Kaj Korkea-aho vierailee Taiteilijakoti Erkkolassa keskiviikkona 14.8. klo 18–19. Tilaisuudessa Korkea-aho kertoo kirjoitusprosessistaan ja teoksistaan. Tapahtuma oli aikaisemmin tarkoitus järjestää Tuusulan pääkirjastolla, mutta uudeksi tapahtumapaikaksi valikoitui Taiteilijakoti Erkkola.

Kaj Korkea-aho Erkkolassa 2024 vaaka

Kaj Korkea-aho (s.1983) on sukupolvensa tunnustetuimpia suomenruotsalaisia kirjailijoita. Hän kirjoittaa kolumneja Hufvudstadsbladetiin, juontaa suosittua Ted & Kaj -podcastia ja esiintyy koomikkona. Korkea-aholta on julkaistu viisi romaania, jotka jokainen on suomennettu. Hänen teoksensa käsittelevät usein omaelämäkerrallisia aiheita, kuten homoseksuaalisuus, kumppanuusvanhemmuus, uskonto ja änkyttäminen. Korkea-aho on myös luonut yhdessä Ted Forsströmin kanssa nuorten kirjasarjan Zoo, sekä huumorikirjan Pleppoboken, jossa on julkaistu Korkea-ahon ja Forsströmin muodostaman koomikkoparin ”Pleppo Toyn” sketsejä.

Korkea-ahon uusinta romaania Äitiä etsimässä on kuvailtu ainutlaatuiseksi kertomukseksi kahden miehen matkasta isiksi kuvaten vanhemmuuden kipeimpiä ja kauneimpia pisteitä paljaasti, rakkaudella ja huumorilla. Korkea-ahon henkilökohtainen ja tunteikas tarina käsittelee homouteen, lapsihaaveisiin ja perhesuunnitteluun liittyviä tunteita ja ajatuksia ja tarjoaa myös paljon tietoutta kumppanuusvanhemmuudesta kiinnostuneille.

Kirjailijavierailu järjestetään osana Keski-Uudenmaan Priden etkoja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Lue lisää saapumisesta Taiteilijakoti Erkkolaan

 

Takaisin