The Story of Jazz - tarinaa ja musiikkia perinnejazzin vuosikymmeniltä

14.01.2015

Sibeliuksen, Halosen ja Gallénin 150-vuotisjuhlavuoden Tuusulassa aloittaa 31.1. ainutlaatuinen keikka ainutlaatuisessa ympäristössä, Hotelli Gustavelundin sisäpuutarhassa.

Lavalla on pitkän linjan musiikkimiehiä: Pentti Lasanen klar, sax / Kepa Kettunen drs / Pekka Sarmanto basso /Seppo Hovi pno, acc, tarinointi.

Juhlavuoden kunniaksi kaksituntisessa konsertissa on mukana jammailua Sibeliuksenkin pohjalta. Konsertin järjestää Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut.

Illan muusikot vaikuttavat Suomen Perinnejazz -yhdistyksessä, jonka tarkoituksena on saada perinteinen jazzmusiikki - erityisesti swingi - esiin; konserttilavoille, klubeille ja mediaan. Syksyllä 2012 perustetun yhdistyksen tavoitteena on myös siirtää siihen liittyvää toimintakulttuuria uudelle sukupolvelle.

hovi lasanen sarmanto

 

Liput ennLippu_pos_1cakkoon Lippupisteestä: alkaen 22,50 (sis. palvelumaksun) www.lippu.fi tai 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm).

Lipunmyynti ovelta 2 tuntia ennen. Liput ovelta 25 € käteisellä.

HUOM! Ovella myynnissä vain ennakkomyynnistä jääneet liput eli reilu 10 lippua!

 

Ovet saliin aukeavat klo 18:00. Ruoka- ja juomamyynti sulkeutuu klo 20 konsertin alkaessa ja avautuu jälleen väliajalla. Konsertin kesto n. 2 h.
Hotelli Gustavelundin sisäpuutarha, sisäänkäynti hotellin C-ovesta. Numeroimattomat paikat. Kirkkotie 36, Tuusula.

 

Lisätiedot:
Tuusulan kulttuuripalvelut:
www.tuusula.fi/kulttuuri
www.facebook.com/tuusulankulttuuri
p. 040 314 3435

Takaisin