Sähköinen rakentamisen lupapalvelu Lupapiste aukeaa Tuusulassa 9.2.2015

04.02.2015

Tuusulan rakennusvalvonta aloittaa 9.2.2015 paperisten hakemusten rinnalla sähköisten lupahakemusten vastaanoton Lupapiste -palvelun kautta. Lupapiste -palvelussa rakennushanke valmistellaan alusta loppuun rakennuttajan, suunnittelijoiden ja viranomaisten kesken. Palvelussa voit aloittaa hankkeen lähtötietojen selvittelyn jo ennen hankkeen käynnistymistä tekemällä viranomaiselle neuvontapyynnön soittamisen tai sähköpostin sijaan. Palvelun kautta asiointi onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 Toivomme, että lupapisteessä hankkeen pääsuunnittelija hoitaa pääosin Lupapiste asioinnin. Hankkeeseen ryhtyvä voi täyttää perustiedot ja valtuuttaa sitten pääsuunnittelijan jatkamaan hanketietojen täydentämistä. Palvelu ohjaa käyttäjää ja neuvontapyyntö tai lupahakemus kohdistetaan kiinteistöön paikkatiedon avulla.

 Jos olet viemässä hankettasi eteenpäin Lupapisteen kautta, on järkevintä tehdä lupaa varten tarvittavien karttojen tilaus myös Lupapisteen kautta neuvontapyyntönä. Tällöin kartat liitetään suoraan Lupapisteeseen ja ne ovat hankkeella jo valmiina, kun jätät hakemuksen.

Takaisin