Kantatien 45 Koskenmäen kiertoliittymän parantaminen

11.11.2015 klo 15.15

Kantatien 45 Koskenmäen kiertoliittymän parantaminen ja maantien 139 (Nahkelantie) parantaminen välillä Vaunukangas-Koskenmäen kiertoliittymä, Tuusula

Uudenmaan ELY-keskus ja Tuusulan kunta ovat yhdessä laatineet tiesuunnitelman kantatielle 45 Koskenmäen kiertoliittymän kohdalle sekä maantielle 139 (Nahkelantie) välille Koskenmäki-Vaunukangas.Tiesuunnitelman tavoitteena on parantaa Koskenmäen kiertoliittymän välityskykyä lisäkaistoin. Nahkelantien ja Lahelantien liittymään toteutetaan kiertoliittymä ja liittymän Lahelantien haaralle kevyen liikenteen alikulkukäytävä.

Hämeentielle, Nahkelantielle ja Koskenmäentielle liittymien läheisyyteen toteutetaan kiertoliittymän lisäkaistojen edellyttämät kaistajärjestelyt. Alueen kevyen liikenteen yhteyksiä täydennetään ja parannetaan. Lisäksi suunnitellaan tarvittava meluntorjunta ja pohjaveden suojaukset.

Tiesuunnitelman laati Sito Oy ja se valmistui lokakuussa 2015.

Tiesuunnitelma kantatien 45 Koskenmäen kiertoliittymän parantaminen ja maantien 139 (Nahkelantie) parantaminen välillä Vaunukangas - Koskenmäen kiertoliittymä, Tuusula pidetään yleisesti nähtävänä 30 päivää 4.11.2015-3.12.2015 (maantielaki 27 §).

Suunnitelmaan on mahdollista tutustua suunnitelman nähtävänäoloaikana Tuusulan pääkirjastossa (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula) sekä kunnallistekniikan suunnittelussa (Kunnantalo 3B krs.). Tiesuunnitelman aineisto löytyy sähköisesti Uudenmaan ELY -keskuksen verkkosivuilta kohdasta projektit ja hankkeet - Uusimaa > tiehankkeet, Uusimaa ja Häme.

Kiinteistön omistajilla ja muilla asianosaisilla sekä niillä, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin suunnitelma saattaa vaikuttaa, on mahdollisuus muistutusten tekemiseen suunnitelmasta. Muistutukset on toimitettava Tuusulan kunnalle ennen nähtävänäoloajan päättymistä (maantielaki 27§).

Suunnitelmaa koskevat muistutukset on osoitettava Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle ja ne on toimitettava Tuusulan kunnalle viimeistään 3.12.2015 klo 16.00 mennessä postiosoitteella Tuusulan kunta, Tekninen toimi, PL 60, 04301 Tuusula.

Takaisin