Kutsu: Lähde nyt mukaan kilpailuun - Kasvu on open!

12.02.2016

Oletko kasvunnälkäinen? Haluatko kasvattaa ja uudistaa liiketoimintaasi ja paisua vaikka kansainvälisiin mittoihin? Onko sinulla idea, joka on sparrausta vaille valmis? Ota kasvun haaste vastaan - meillä on näyttää sinulle juuri oikea polku.


Ilmoittaudu mukaan ja lähetä oma kasvusuunnitelmasi 15.2.2016 mennessä: https://kasvuopen.fi/hae

Mikä on Kasvu Open?
Kasvu Open on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Kasvu Openissa kohtaavat yli 900 kokeneen yritysjohtajan osaaminen ja 455 kasvunälkäisen pk-yrityksen uudet ideat. Keski-Uudellamaalla toteutetaan keväällä 2015 oma Kasvupolku. Mukaan valitaan hakemusten perusteella 15 yritystä.

Kuka voi osallistua?
Kasvupotentiaalia löytyy kaikista yrityksistä - vaikka olisikin jo pitkä historia takana. Kasvu Open on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat vahvistusta kasvusuunnitelmalleen tai osaaja- ja/tai rahoittajapartnereita uuden liiketoiminta-alueen kasvun tueksi. Jos sinulla on siis idea kasvaa ja kasvattaa ja olet valmis jumppaamaan ideaasi kokeneiden yritysjohtajien kanssa, niin juuri sinun kannattaa osallistua!

Mitä sinä siitä hyödyt?
Sinulla on nyt mahdollisuus tehdä unelmistasi totta. Kasvu Open yhdistää kasvunälkäiset yritykset sekä kasvuyrittäjyyden asiantuntijat, rahoittajat ja muut tukijat yhtenäiseksi verkostoksi. Saat maksutonta sparrausta huippujohtajilta ja alan parhailta asiantuntijoilta. Kasvun Kiitorata -konsepti antaa yrityksille mahdollisuuden testata kasvutavoitteitaan ja -suunnitelmiaan nopeasti, tehokkaasti ja tuloksellisesti.

 

Jos tarvitset apua hakemuksen tekemisessä, ota rohkeasti yhteyttä Keukeen: keuke@keuke.fi, puhelin 050 341 3210.

Keski-Uudenmaan kasvupolku: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/keski-uudenmaan-kasvupolku

 

Takaisin