Skidiviikko kiittää kaikkia osallistujia

21.03.2016 klo 15.40

Tuusulan lasten oman kulttuuriviikko, Skidiviikko, keräsi jälleen salit täyteen eri-ikäisiä lapsia ja aikuisia. Puolentoista viikon aikana eri tapahtumiin kolmessa eri kuntakeskuksessa osallistui yhteensä 1 600 kävijää. Erilaisia tapahtumia askartelu- ja tanssipajoista teatteriesityksiin järjestettiin 35 kappaletta. 

Moni pieni kuntalainen sai ensikosketuksensa taiteeseen turvallisesti äitinsä tai isänsä sylistä osallistuen. Uutuutena tänä vuonna oli Taidekeskus Kasarmissa järjestetty 0-2-vuotiaille suunnattu Taidenarikka. Parikymmentä vauvaa äiteineen tutustui mustavalkoiseen, eri aisteja ja erilaisia elämyksiä tuottavaan elämys- ja leikkipajaan.

Myös ikäihmisten ja lasten yhteiset nukketeatteriesitykset saivat ilahtuneen vastaanoton. Sekä ikäihmisten että lasten puolelta tuli kiittävää palautetta yhteisestä kulttuurituokiosta. Myös enemmän yhteistä, osallistuvaa tekemistä kaivattiin.

Tuusulassa vietetään lastenkulttuuriviikkoja kaksi kertaan vuodessa; keväinen Skidiviikko aina maaliskuussa, ja Syysskidi marraskuussa. Kannattaakin jo merkitä kalenteriin viikko 45, silloin tavataan Syysskidissä! Skidiviikot järjestää kunnan kulttuuripalvelut yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Skidiviikosta voi jättää palautetta, mietteitä ja toiveita osoitteessa www.tuusula.fi/skidiviikko.

revontulikettu_riihikalliossa_skidiviiko2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUVA: Revontulikettu -esitys lapsille ja ikäihmisille Riihikallion palvelukeskuksessa Skidiviikolla 2016.

Takaisin