Tuusulan uuden seurakuntakeskuksen kauppakirjat allekirjoitettiin 22.3.

22.03.2016 klo 11.05

Senaatti-kiinteistöt ja Tuusulan kunta sekä Tuusulan kunta ja Tuusulan seurakunta allekirjoittivat tiistaina 22.3. kauppakirjat entisen Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen rakennuksista. 

Tuusulan kunta ostaa kiinteistön ensin Senaatti-kiinteistöltä ja myy sen heti perään Tuusulan seurakunnalle. Kauppahinta on 1,905 miljoonaa euroa.

Uusi seurakuntakeskus sijaitsee entisellä varuskunta-alueella Tuusulan uimahallin takana. Toistaiseksi rakennusten ympärillä on vielä puistoalueita ja metsää, mutta tulevaisuudessa Rykmentinpuiston alueelle on suunniteltu palveluita ja asuinrakentamista. Silloin seurakuntakeskus tulee olemaan keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Seurakuntakeskukseen on tarkoitus rakentaa ohi suunnitellulle kävelytielle päin uusi sisäänkäynti, muutoin remontti koskee lähinnä sisätiloja. Uusiin tiloihin mahtuvat eri puolille Tuusulaa väistötiloihin sijoitettujen työntekijöiden työtilat, kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä iso sali ja erilaisia kokoontumistiloja. Myös päiväkerhot, perhekerho ja nuorisotyö saavat omat toimivat tilat.

Lue lisää hankkeesta.

Tuusulan seurakunnan verkkosivut

Rykmentinpuiston verkkosivut

 

Lisätietoja:

  • kirkkoherra Ulla Rosenqvist, p. 040 719 1419, ulla.rosenqvist(at)evl.fi
  • kunnanjohtaja Hannu Joensivu, Tuusulan kunta, p. 040 314 3001, hannu.joensivu(at)tuusula.fi

Takaisin