Kulttuurin Tuusula 2017 -tapahtumakalenteri on ilmestynyt

18.01.2017 klo 13.35

Mistä on kulttuurivuosi tehty? Näyttelyistä, konserteista, luennoista, kyläjuhlista ja teatteriesityksistä, muun muassa. Kulttuurin KulttuuriTuusula2017_esiteTuusula 2017 -esitteeseen on koottu niin isoja kuin pieniä tapahtumia.  Printtiesite on jaossa mm. Tuusulan kirjastoissa, museoissa ja matkailuyrityksissä sekä 20.-22.1. Tuusulanjärven matkailu ry:n osastolla Helsingin matkamessuilla.

Kulttuurin Tuusula -esitteeseen on koottu kattavasti Halosenniemen, Erkkolan ja Taidekeskus Kasarmin Suomi 100 -juhlavuoden näyttelyt sekä näyttelyiden runsas oheisohjelma. Esitteessä on mukana myös eri tapahtumajärjestäjien ohjelmaa sekä laaja valikoima alueeltamme valtakunnalliseen Suomi 100 -ohjelmistoon ilmoitettuja tapahtumia.

Esite on vain yksi koonti siitä mitä kaikkea Suomen 100-vuotisjuhlavuotena Tuusulassa ja Tuusulanjärven tietämillä tapahtuukaan.  Ajantasaiset ja koko ajan täydentyvät tiedot löytyvät myös verkosta www.tuusula.fi/suomi100

Tuusulan kulttuuripalvelut julkaisee tänäkin kesänä Kulttuurin Tuusula -esitteen lisäksi myös kesän kulttuurikalenterin. Tapahtumajärjestäjät voivat lähettää tietoa kesän tapahtumista verkkolomakkeella 30.4. saakka. Kesän kulttuurikalenteri ilmestyy kesäkuun alussa.  

Takaisin