KUTSU: Keuken iltakoulu - PÄIVITTÄMÄLLÄ PARANEE 29.8. Tuusulassa

18.08.2017


>> Tiistaina 29.8.2017 klo 17 - 20
>> Majatalo Onnela, Rantatie 34, Tuusula
>> Tilaisuus on MAKSUTON

Ilmoittautumiset 24.8. mennessä osoitteessa: https://my.surveypal.com/paivittamallaparanee

 

Liiketoiminta, tuotteet ja palvelut tarvitsevat pientä pintaremonttia aika ajoin. Yritystä pitää kehittää, jotta pysyy kilpailussa mukana ja jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisenä. Pitää olla utelias ja pari askelta edellä, jotta kassa laulaa iloisesti myös vuoden ja kahden vuoden päästä.

Mutta miten saat selville, onko asiakas valmis maksamaan palvelustasi enemmän? Mistä tiedät, mikä tuote herättää kiinnostuksen? Millä saat kehitettyä bisnestäsi tuottavammaksi? Yksi vastaus on kokeilemalla.

Keuken iltakoulussa sinua innostaa bisneksen päivittämiseen huippuammattilainen Anssi Tuulenmäki, joka kutsuu itseään myös yli-innovaatioaktivistiksi. Tuulenmäen hyvillä ideoilla ja kekseliäällä ohjauksella pääset jo tämän iltakoulun aikana nopeasti alkuun oman yrityksesi kehittämisessä. Saat uusia näkökulmia kokeilemisesta ja saat käyttöösi täysin uuden ja riskittömän työkalun. Mukana iltakoulussa on myös Keuken ammattilaisia, jotka antavat omia vinkkejään ja joiden kanssa voit myöhemmin jatkaa kehittämistä.

Bisnes ei parane päivittelemällä vaan päivittämällä. Ilmoittaudu siis heti mukaan!

 

www.keuke.fi

Takaisin