Kutsu: Keuken johtajuusfoorumi 3.12. Järvenpäässä

07.11.2019

 

 

>> tiistaina 3.12.2019, klo 13-16, kahvit klo 12.30 alkaen

>> Järvenpää -talo, Hallintokatu 4, Järvenpää

>> Tilaisuus on MAKSUTON

Ilmoittautumiset 28.11. mennessä osoitteessa:  https://my.surveypal.com/johtajuusfoorumi
 

Joukkoja pitää johtaa, mutta millä tyylillä? Jonkun on näytettävä suuntaa, mutta millä tavalla? Keppiä vai porkkanaa? Autoritarismia vai demokratiaa? Harvat syntyvät johtajiksi, mutta odotukset johtajia kohtaan ovat yleensä lähes epärealistiset. Olemme kutsuneet neljä menestynyttä johtajaa keskustelemaan johtamisen siunauksesta ja hulluudesta Keuken johtajuusfoorumiin. Tervetuloa kuulemaan, millainen johtajuus toimii 2020-luvulle astuttaessa.

Paula Salastie, Teknos 
Teknos on kansainvälinen maalinvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1948. Teknoksen liikevaihto vuonna 2018 oli 408 miljoonaa euroa. Toimintaa yrityksellä on 20 maassa ja sen palveluksessa on 1700 henkeä. Konsernijohtaja Paula Salastie jatkaa yrityksen toimintaakolmannessa sukupolvessa. Salastielle myönnettiin vuonna 2016 Vuoden Liikemies -palkinto.

Mikko Honkanen, Vainu
Vainu on vuonna 2013 perustettu työkalu B2B-myyntiin, joka hyödyntää laajasti verkon tietokantoja myyntiprospektien etsimisessä. Vainu työllistää 150 henkilöä, sillä on 12 000 käyttäjää ja yritys tekee 15 miljoonan liikevaihtoa. Vainun toimitusjohtaja Mikko Honkanen on valittu vuoden 2018 Kasvuyritysjohtajaksi.

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi  
Koti Puhtaaksi Oy on palkittu Great Place to Work -kilpailussa Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi vuonna 2019. Yrittäjä Saana Tynin missiona on ollut alusta asti nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. Pirkanmaan, Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla kotisiivouksia tekevä Koti Puhtaaksi Oy työllistää yli 70 henkilöä.

Markku Rentto, Reka & Neo Industrial  
Markku Rentto on neljännen polven yrittäjä suomalaisessa perheyrityksessä. Hän on toiminut Neo Industrial Oyj:n toimitusjohtajana  kuusi vuotta, Reka Oy:n toimitusjohtajana kuusi vuotta ja Reka Kaapelin toimitusjohtajana seitsemän vuotta. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 135 M€ ja käyttökate yli 11 M€. Renttolla on erityisen laaja kokemus yrityskentästä yrityksien perustamisesta kansainvälistymiseen, pörssilistauksiin ja myös konkurssiin.

Paneelikeskustelun moderoi Maarit Tastula.

 

 

Takaisin