Valmistautuminen asuntomessuille etenee − kampanjasivusto esittelemään tulevia tempauksia

23.04.2020 klo 14.25

Tuusulan valmistautuminen asuntomessuille etenee koronavirusepidemiasta huolimatta. Tuusulan kunta valmistelee asuntomessujen siirtoa elokuulle yhdessä Suomen Asuntomessujen kanssa.

− Kunnan valmistautuminen messuille on jatkunut koronavirusepidemiasta huolimatta koko kevään. Valmistautumiseen kuuluu monenlaista tekemistä esimerkiksi oheiskohde Rantatien tarjonnan valmistelusta niin sanotun Tuusula-talon, eli Tuusulan messuosaston, suunnitteluun ja ryhmävierailujen valmisteluun. Olemme valmiina, mikäli messut vain saadaan vietyä läpi nyt päätettynä uutena ajankohtana 3.−30.8.2020, kertoo Tuusulan kunnan pormestari Arto Lindberg.

− Monessa suunnitelmassa ja tekemisessä on toki huomioitu tämä epidemian aiheuttama erityistilanne. Tulemme kevään ja kesän aikana kertomaan tarkemmin valmistelujen etenemisestä ja valmistelemistamme asioista, Lindberg jatkaa.

Tuusulan kunta seuraa yhdessä Suomen Asuntomessujen kanssa koronavirusepidemian kehittymistä ja valtioneuvoston tulevia linjauksia. Mikäli messuja ei pystytä järjestämään näistä linjauksista ja kävijöiden turvallisuudesta johtuen elokuussa, pohdinnassa on pienimuotoisempi tilaisuus myöhemmin syksyllä.

Tuusulan kunta avaa nyt sivuston www.elamisentaidetta.fi. Sivustolla voi seurata, mitä markkinointiviestinnän tempauksia Tuusulan kunta toteuttaa kevään ja kesän aikana. Sivustolla on esitelty myös tuusulalaista tekemisen taidetta muutaman tuusulalaisesta yrittämisestä kertovan videon avulla.

− Koronavirusepidemia on kriisin paikka monelle yrityksellekin. Yrittäjät ja yritykset ovat kuitenkin avainasemassa kuntien elinvoiman takaamisessa. Olemme pyrkineet huomioimaan kunnan toimijoiden tukemisen eri keinoin: Olemme esimerkiksi olleet mukana #hamstraafiksusti-kampanjassa, kunnan henkilöstöä käsittelee pienyrittäjien 2000 euron tukihakemuksia. Tuemme myös tuusulalaisia yrittäjiä siinä, että messuille suunniteltu Tuusula Shop toteutuu. Selviämme näistä haastavista ajoista vain puhaltamalla yhteen hiileen, Lindberg sanoo.

Kuntaliitto on tänään haastanut kaikki nostamaan esiin oman kuntansa yrityksiä, yrittäjiä ja toimijoita Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa aihetunnisteella #omastakunnasta. Tuusulan kunta osallistuu tempaukseen.

 

Lisätiedot:

Arto Lindberg, pormestari, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101

Takaisin