Tuusulan kunta on mukana järjestämässä dialogeja poikkeusajan elämästä Suomessa

06.05.2020 klo 14.50

Tervetuloa keskustelemaan siitä, millaista Elämä poikkeusajan Suomessa on sinulle juuri nyt.

Mitä ajatuksia ja tunteita poikkeusaika on sinussa herättänyt? Millaista on ollut arjen muutos? Oletko huolissasi jostakin? Mikä saa sinut luottavaiseksi? Keskustelun tavoitteena on, että saamme syvempää ymmärrystä siitä, millaista on olla elää poikkeusajan Suomessa juuri nyt. 

Järjestämme seuraavan Erätauko-keskustelun etänä tiistaina 12.5.2020 kello 17.00-18.30 ja kutsumme tähän keskusteluun mukaan tuusulalaisia vanhempia.

Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi poikkeusajan arjen muuttumisesta!

Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja, jolloin samana päivänä järjestetään ympäri Suomen suuri määrä keskusteluja elämästä poikkeusajan Suomessa.  Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Erätauon avulla halutaan tuoda eri lähtökohdista tulevia ihmisiä käymään tasavertaista keskustelua. Keskustelujen yhteenveto kootaan kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi, lisäksi Valtionvarainministeriö välittää yhteenvedon valtion ja kuntien hallinnolle.

Keskusteluun mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 10.5. tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Tervetuloa_keskustelemaan_siita_millaista_Elama_poikkeusajan_Suomessa_on_sinulle_juuri_nyt_4102

Mukaan mahtuneille lähetämme Teams-kutsun ja lisäohjeita maanantaina 11.5.2020

Lisätietoja 12.5. tilaisuudesta saat halutessasi: Tiina Simons, tiina.simons@tuusula.fi  ja Katja Elo, katja.elo@tuusula.fi

 

Dialogit jatkuvat alkukesästä

Seuraavat Erätauko-keskustelut järjestetään 26.5. ja 9.6. Viestimme näistä myöhemmin lisää.

Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja Valtiovarainministeriö.

 

Lisätiedot:

kehittämispäällikkö Tiina Simons, tiina.simons@tuusula.fi

kehittämispäällikkö Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi

 

Takaisin