Tervetuloa laulamaan yhdessä Mari Kätkän johdolla

17.07.2020 klo 13.15

marikatka012_EleonooraMikkola

Suositut Tuusula-viikkojen yhteislaulutilaisuudet järjestetään pihatapahtumina Jokelan tiilitehtaalla, Kellokosken kartanolla sekä Klaavolan talolla heinäkuussa. Laulattajana ja säestäjänä toimii musiikin monitoiminainen Mari Kätkä.

Yhteislaulutilaisuudet järjestään ympäri Tuusulaa seuraavasti:

Hyrylän yhteislaulut
Ti 21.7. klo 17 Klaavolan talon pihapiiri (Klaavolantie 3, 04300 Tuusula)

Kellokosken yhteislaulut
to 30.7. klo 14 Kellokosken kartanon pihamaa (Vanha valtatie 198, 04500 Tuusula)

Jokelan yhteislaulut
To 30.7. klo 18 Jokelan tiilitehtaan pihamaa (Nukarintie 3, 05400 Tuusula)

Yhteislaulutilaisuus sopii koko perheelle. Lauluvihkot jaetaan paikan päällä. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Mari Kätkä on musiikin monitoiminainen, esiintyvä taiteilija ja kouluttaja, joka on yhtä kotonaan yleisön laulattajana kuin konserttien solistina tai säestäjänä konserttisaleissa. Hän on tehnyt lastenkulttuuri-, teatteri- ja televisiotöitä, johtanut teatteriorkestereja ja toimii opettajana muun muassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Muusikkoyrittäjänä Mari on toiminut vuodesta 1996 perustamassaan A Tempo Oy:ssä.

– Tuusula on aina näyttäytynyt minulle erittäin sympaattisena ja vireänä kuntana, jolla on huikea kulttuurihistoria, jota se osaa vaalia positiivisella tavalla. Oikeastaan on aika hassua, kuinka voimakas positiivinen kuva minulle on syntynyt Tuusulasta, vaikka minulla ei ole sinne suuremmin siteitä, Mari Kätkä sanoo.

– Jostain syystä koen Tuusulan olevan hyvin yhteisöllinen, vaikka sen rakenne on sirpaleinen monine keskustoineen. On todella ilo päästä laulamaan ja laulattamaan Tuusulaan.

Tuusula-viikkoja vietetään 20.7.–2.8.2020. Tuusula-päivän 22.7. ympärille rakentuva tapahtumakokonaisuus tarjoilee monipuolista ohjelmaa eri puolilla Tuusulaa. Ohjelmaa järjestävät tuusulalaiset kulttuuri- ja kotiseutuyhdistykset, museot sekä Tuusulan kunta. Tuusulan kulttuuripalvelut järjestää yhteislaulutilaisuuksia, konsertteja ja paljon erilaisia mukavia hetkiä yhdessä paikallisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tänä kesänä tapahtumissa huomioidaan koronavirustilanteen vaatimat turvallisuustoimet.

Klikkaa Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/249554329705471/

Kuva: Eleonoora Mikkola

 

Takaisin