Tuusula kutsuu naapurit asuntomessuille ja kuumiin grillijuhliin

28.07.2020 klo 17.35

Tuusulan kunta vierailee naapurikunnissa keskiviikkona 29.7. ja perjantaina 30.7. Keskiviikkona Tuusulan teltta löytyy kello 16−19 Järvenpään iltatorilta. Telttailemassa ovat Tuusulan pormestari Arto Lindberg ja Järvenpään oma kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen.

− Tulemme kylään Järvenpään torille houkuttelemaan asukkaita 3.8. käynnistyville Tuusulan asuntomessuille ja koko asuntomessujen ajan KUUMA-kuntien kontilla jatkuviin grillijuhliin, pormestari Arto Lindberg kertoo.

− Asuntomessut tuovat näkyvyyttä myös muille alueen kunnille. Toivotamme asukkaat tervetulleiksi myös tänne Järvenpäähän, kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen sanoo.

Perjantaina Tuusulan kunnan edustajat tavoittelevat puolestaan aamuliikenteessä liikkuvia Keravan juna-asemalla kello 7−8. Keravalta pääsee suoraan HSL:n bussilla asuntomessualueelle.

Asuntomessut järjestetään 3.−30.8.2020 Tuusulassa. Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti ennakkoon.

KUUMA-seudun kunnat ovat messuilla läsnä omalla kontillaan, heti Tuusulan messutaloa vastapäätä.

− Toivomme kävijöitä etenkin pääkaupunkiseudulta ja muualta Uudeltamaalta tutustumaan KUUMA-alueen monipuoliseen asumisen tarjontaan. Alueelta löytyy jokaisen elämäntilanteeseen ja kukkarolle sopiva asumismuoto, toteaa KUUMA:n yhteistyöjohtaja Antti Kuusela.

− KUUMA-kuntien teemana messuilla on ”Elämä on grillijuhla”. Grillijuhlia on tarkoitus jatkaa KUUMA-kunnissa. KUUMA-seutu houkuttelee uusia asukkaita alueelleen tarjoamalla hyvät elämisen puitteet ja välittömän tunnelman – kuin olisi grillijuhlissa, tiivistää Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

 

Lisätietoja:

Pormestari Arto Lindberg, 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, 040 314 2004, paula.miettinen@tuusula.fi

Liput: www.asuntomessut.fi

Kuuma-seudun kuntien kampanja: https://grillijuhla.kuuma.fi/

Takaisin