Maku Brewingin ja Tuusulan yhteinen Tuusula-olut asuntomessuilla

05.08.2020 klo 11.05

Tuusulalla on oma olut, pienpanimo Maku Brewingin Tuusula-olut. Tuusula ja Maku Brewing lanseerasivat oluen heinäkuussa silmällä pitäen Tuusulassa 3.-30.8. pidettäviä asuntomessuja.

− Tuusulan kunta tekee mielellään yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Yhteistyöllä Maku Brewingin kanssa saimme oman oluen asuntomessuille. Katsotaan, minkälaisia yhteistyökuvioita voimme seuraavaksi viritellä, pormestari Arto Lindberg sanoo.

− Tuusulan olutta on saatavilla asuntomessuilla sekä panimomme kioskilla. Meille Tuusula-olut on ollut luonteva yhteistyön muoto. Panimomme on sijainnut käytännössä koko toimintansa ajan Tuusulassa ja meillä on monenlaisia siteitä paikalliseen ympäristöön. Saamme myös valtakunnallisen tapahtuman myötä runsaasti näkyvyyttä, Maku Brewingin toimitusjohtaja Ville Makkonen kertoo.

– Maku Brewing perustettiin vuonna 2014 Tuusulaan sen sijainnin takia. Läheltä pääkaupunkiseutua ja lentokenttää löytyivät kustannustehokkaat tilat. Tilat ja sijainti palvelevat toistaiseksi hyvin kasvavan yrityksen tarpeita, Makkonen jatkaa.

Tuusulan kunta on valmistellut Elämisen taidetta -videoita, joissa se esittelee tuusulalaisia tekijöitä eri aloilta. Maku Brewing on yksi videosarjan yrityksistä. Videoita löytyy osoitteesta www.elamisentaidetta.fi.

 

Lisätiedot:

Tuusulan kunnan pormestari Arto Lindberg, 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Maku Brewing, toimitusjohtaja Ville Makkonen, 040 735 0785, ville@makubrewing.com

Maku Brewing, Sarvivälkkeentie 12, 04300 Tuusula, avoinna ke 14−18, pe 14−18 ja la 13−16

Takaisin