Keskustelutilaisuus Tuusulan ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen ja opetuksen kehittämisestä Kirkonkylän koululla 1.9.2020

13.08.2020

Huoltajille ja asiasta kiinnostuneille kuntalaisille 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Tuusulan ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen ja opetuksen kehittämisestä Kirkonkylän koululla 1.9.2020 klo 18.00.

Paikka: 
Kirkonkylän koulu
Tuusulantie 131
04310 Tuusula

Illassa käymme lävitse uuden Kirkonkylän kampuksen suunnitelmat sekä teemme yhteistä kehittämistyötä. Ilta on suunnattu ruotsinkielisille perheille ja kuntalaisille.

Tarvittaessa järjestämme tilaisuuden etänä.

Lisätietoja Kirkonkylän kampuksesta

Kirkonkylän koulukampus on yksi Tuusulan kunnan palveluverkkosuunnitelman keskeisistä tulevista toteutuksista. Uudisrakennuksena toteuttava koulukampus tulee käyttöönotettaessa vuonna 2023 korvaamaan nykyisen sisäilmaongelmien vuoksi käytöstä poistetun Kirkonkylän koulukiinteistön ja jo puretun Mattilan varhaiskasvatusyksikön. Kirkonkylän koulun oppilaat opiskelevat koulun alueelle sijoitetuissa väistötiloissa uusien tilojen valmistumiseen saakka. Lisäksi uusi koulukampus tulee korvaamaan osan Etelä-Tuusulan alueella käytöstä poistettavaksi määritellyistä, huonokuntoisista päiväkotikiinteistöistä toimintoineen. Kirkonkylän kampukseen sijoittuu myös Tuusulan ruotsinkielinen varhaiskasvatus ja opetus.

Kirkonkylän koulukampuksen tilat ja ympäristö suunnitellaan muuntojoustaviksi huomioiden eri käyttäjäryhmät. Tilat ja kalusteet suunnitellaan siten, että toiminta voidaan järjestää eri ikätasoille sopivalla tavalla. Myös piha-alueiden kasvatukselliseen ja opetukselliseen sisältöön ja käyttöturvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Koulukampus tulee tarjoamaan tiloja myös vapaa-ajan toiminnalle. Tilat toimivat alueen asukkaiden ja yhteisöiden yhteisenä olohuoneena arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa!

Virpi Lehmusvaara, sivistysjohtaja
p. 040 314 3401
virpi.lehmusvaara@tuusula.fi

Takaisin