Tuusulan asuntomessualueella muutama tontti vapaana

28.08.2020 klo 09.25

Tuusulassa 3.−30.8. järjestettyjen valtakunnallisten asuntomessujen messutoimintojen alta vapautuu muutamia tontteja.

− Messualueella on myynnissä yhteensä viisi omakotitonttia ja kaksi tuottajamuotoista tonttia. Tarjolla on asumista modernissa kyläkaupungissa, jossa yhdistyvät kaupunkimainen asuminen ja luonnonläheisyys. Tässä on nyt tarjolla mahdollisuus rakentaa melkeinpä heti ympäristöön, joka on valmis puistoja, katukivetyksiä ja naapureiden pihoja myöten. Alue valmistui elokuussa pidettyjä asuntomessuja varten, kertoo pormestari Arto Lindberg.

Tontit sijaitsevat Puustellinmetsässä, Tuusulan keskustan kupeessa. Laajemmalle Rykmentinpuiston alueelle rakentuu lähivuosina koti jopa 15 000 ihmiselle. Hyrylän palvelut ovat alueen asukkaiden helposti saavutettavissa ja palveluja kehitetään koko ajan kunnan nykyisiä ja tulevia asukkaita silmällä pitäen.

Rykmentinpuisto sijaitsee liikenteen pääväylien ja rautatien läheisyydessä. Matka Helsinkiin taittuu noin puolessa tunnissa, lentokentälle vartissa. HSL-alueen julkinen liikenne ulottuu alueelle. Kevyenliikenteen reitistöt ja yhteys Tuusulan, Lahden ja Hämeenlinnan moottoriteille helpottavat liikkumista.

Hakuaika jatkuu molemmissa tonttityypeissä 14.9 saakka. Lisätietoja löytyy verkkosivustolta.

Laajemmin tietoa asumisen mahdollisuuksista Tuusulassa löytyy myös verkosta: www.tuusula.fi/koti

 

Lisätietoja:

Pormestari Arto Lindberg, 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi 

Takaisin