Tuusulan kunta mukana Energiansäästöviikolla

05.10.2020 klo 08.00

Tuusulan kunta osallistuu jälleen valtakunnalliseen Energiansäästöviikkoon, jota tänä vuonna vietetään 5.–11.10. Kunta viestii viikon aikana energiatehokkuudesta ja vastuullisuudesta sekä kutsuu kaikki mukaan pelilliseen Energiavarttiin.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin. Kampanjaviikko muistuttaa, kuinka energiaa säästämällä vähennämme toimintamme hiilidioksidipäästöjä ja muita ympäristövaikutuksia. Teemakampanjalla pyritään saamaan viikon aikana harjoiteltuja energiansäästökeinoja osaksi arkea – niin että niistä tulisi itsestäänselvyyksiä pitkin vuotta.

Tuusulan kunta kutsuu kaikki työpaikat, oppilaitokset, harrastusryhmät ja muut yhteisöt sekä kuntalaiset osallistumaan energiansäästöviikon viettoon niin työpaikoilla, kouluissa kuin kotonakin.

Napataan energiasyöpöt!

Tänä vuonna Energiansäästöviikolla etsitään energiasyöppöjä. Energiasyöpöt napsivat huomaamattomasti ison siivun energiakakusta ja tekevät salakavalasti suuren laskun niin ympäristölle kuin kukkarolle.

Lymyileekö sinunkin työpaikallasi, koulussa tai kodissa sellainen? Ruokitko tietämättäsi energiasyöppöä? Nyt on aika napata energiasyöpöt! Osallistu mukaan Energiansäästöviikkoon ja lähde syöppöjahtiin!

Energiavartti on hauska ja helppo tapa aloittaa syöppöjahti

Tule tunnistamaan energiasyöpöt pelilliseen Energiavarttiin tiistaina 6.10. klo 14.15 alkaen. Motivan järjestämässä Energiavartti-verkkovisassa testataan, miten hyvin tunnet energiasyöpöt ja osaatko käyttää energiaa säästellen. Leikkimielinen verkkovisa auttaa sinua sekä koko yhteisöäsi nappaamaan suurimmat energiasyöpöt niin kotona kuin koko Suomessa. Linkki Energiavartin tietovisapeliin julkaistaan Motivan sivuilla tiistaina 6.10 klo 14.15 ja peli on pelattavissa sen jälkeen marraskuun loppuun saakka.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Katerina Zaitseva, p. 040 314 2244, katerina.zaitseva@tuusula.fi

 

Takaisin