Tuusulan asuntomessut nähdään marraskuussa televisiossa

26.10.2020 klo 09.15

Tuusulassa 3.−30.8. pidetyt asuntomessut nähdään 16.11.2020 alkaen vielä televisiossa. Nelosella ja Ruudussa näytettävä Huvila & Huussi tutustuu Asuntomessujen tarjontaan neljässä erikoisjaksossa.

Juontajat Ellen Jokikunnas ja Mikko Vesanen tutkivat asumisen kuumimpia trendejä ja syventyvät lempikohteisiinsa. Kaikkiin kohteisiin voi edelleen tutustua virtuaalisesti Suomen Asuntomessujen verkkosivuilla.

− On hienoa, että messuihin pääsee vielä tutustumaan eri tavoin näin jälkikäteen. Tapahtumassa kävi korona-ajan huomioiden hyvin vieraita, mutta nyt niilläkin, jotka eivät päässeet paikalle, on mahdollisuus tutkia messujen antia. Asuntomessualue ja siellä esillä olleet kodit ovat tutustumisen arvoisia, sanoo pormestari Arto Lindberg.

− Saimme jo messujen aikana paljon asumisen brändin rakentamista tukevaa näkyvyyttä. Otamme ilolla vastaan tämän mahdollisuuden lisänäkyvyyteen. Pitkäjänteinen työmme Tuusulan asumisen vaihtoehtojen tunnetuksi tuomisessa jatkuu muutenkin, Lindberg jatkaa.

Tontteja kaupan

Tuusula tarjoaa monia erilaisia asumisen vaihtoehtoja. Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta, Etelä-Tuusulan Lahelanpellosta ja Kellokosken Linjapuistosta. Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla.

 

Huvila & Huussi asuntomessuilla Tuusulassa: www.asuntomessut.fi/huvila-and-huussi-asuntomessuilla-tuusulassa

Virtuaaliset asuntomessut ja kaikki Tuusulan asuntomessujen kohteet: www.asuntomessut.fi/kurkista-koteihin

Lisää asumisen vaihtoehdoista Tuusulassa: www.tuusula.fi/koti

 

Lisätietoja: Arto Lindberg, pormestari, Tuusulan kunta, p. 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Takaisin