Tuusulan tilamahdollisuuksia yhdistysten ja yhteisöjen kokoontumiselle

02.11.2020

Tuusulan kunnalla on runsaasti erilaisia tiloja, joita tarjotaan paikallisten yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön. Ryhmät voivat kokoontua niin harrastus- kuin kokoustarpeisiinsakin eri tilavaihtoehdoissa. Tutustu tiloihimme ja löydä ryhmällesi niistä sopivin. Otathan ryhmäsi kokoontumisissa huomioon myös koronavirusepidemian vaikutukset.

Etsi ryhmällesi sopivin tila

Tuusulan kunnan tilat, kuten koulujen ja varhaiskasvatusyksiköiden tilat, liikuntatilat, kirjastojen tilat sekä yhteisötilat, tarjoavat käyttömahdollisuuksia eri tarkoituksiin.

Osassa tiloistamme on käytössä keskitetty käyttökausikohtainen hakuaika, jonka jälkeen vapaaksi jääneet ajat ovat jälleen haettavissa esimerkiksi tilapäisiin käyttötarpeisiin. Mahdolliset keskitetyt hakuajat on mainittu tilakohtaisilla esittelysivuillamme.

Esimerkkejä tilojen käyttömahdollisuuksista

Esittelemme alla muutamia tilojemme käyttömahdollisuuksia eri näkökulmista:

Koulujen liikuntasaleissa ja vapaa-aikapalveluiden liikuntatiloissa on mahdollisuus liikuntaharrastuksiin ja lajiharjoitteluihin, ja koulujen luokkatiloissa puolestaan ryhmät voivat kokoontua vaikkapa kuoroharjoituksiin tai kokousasioiden äärelle.

Varhaiskasvatuksessa on perhetupatiloja, joita voi vuokrata esimerkiksi oman lapsen syntymäpäiväjuhlien pitoon, ja päiväkodeissa liikuntasaleja, joissa on mahdollista kokoontua pienellä ryhmällä.  

Kirjastot toimivat aukioloaikoinaan asukkaiden ja yhteisöjen yhteisinä olohuoneina mahdollistaen erilaiset kokoontumistarpeet ja työskentelymahdollisuudet.

Yhteisötilat ovat puolestaan perustettu tarjoamaan asukkaille ja yhteisöille kokoontumis- ja harrastamismahdollisuuksia yhdessä tekemisen äärellä.

Uusimpana tilavaihtoehtona on tullut tarjolle Fjällbon puiston huvimaja, joka on kesäkausina kuntalaisten vuokrattavissa. Huvimaja soveltuu esimerkiksi kesätapahtuman viettoon tai pienen ryhmän (6-8 henkilöä) kahvihetkelle.

Lisätietoja edellä mainituista tiloista ja lisää tilavaihtoehtoja löytyy Tiloja kuntalaisille -sivustoltamme.

Koronavirusepidemian vaikutukset tilojen käyttöön

Otathan huomioon sopivaa tilaa etsiessäsi, että koronavirusepidemian aikana tiloissamme kokoontuvien ryhmien tulee noudattaa viranomaisten voimassaolevia ohjeistuksia, jotka liittyvät muun muassa käsi- ja yskimishygieniaan sekä riittävien turvaetäisyyksien toteutumiseen.

Epidemian ja sen leviämisriskin vuoksi osa tiloistamme voi olla tilapäisesti pois käytöstä.

Tee tilavaraus sähköisesti

Kun soveltuva tilavaihtoehto on löytynyt ryhmäsi käyttöön, tarkastele sen varaustilannetta sähköisesti Timmi-tilavarausohjelmassamme. Tilojen varaustilannetta voi tarkastella Timmissä ilman rekisteröitymistä ohjelman käyttäjäksi. Löydät perille tilakohtaisiin varaustilanteisiin Tiloja kuntalaisille -sivustomme kautta, jossa tilat on jaoteltu liikuntatiloihin, kokoontumistiloihin ja yhteisötiloihin. Jos etsimäsi tilan varaustilannetieto ei löydy Timmistä, ota yhteyttä asiakaspalvelu TuusInfoon.

Varataksesi tilan ryhmäsi käyttöön, rekisteröidy Timmi-tilavarausohjelmiston käyttäjäksi Näin varaat tiloja -sivumme kautta. Tutustu samalla ohjelman käyttöohjeisiin valmistautuessasi sähköisen tilavarauksen tekemiseen.

Timmin uusi tunnistautumistapa 2.11. lähtien

Timmi-tilavarausohjelmassa uusitaan 2.11.2020 rekisteröitymisen tunnistautumistapa. Otamme käyttöön Suomi.fi-tunnistautumisen ohjelman niin vanhoille kuin uusille käyttäjillemmekin. Uusi tunnistustapa on tietoturvallisempi kuin aikaisemmin käytössä ollut käyttäjätunnus-salasana -pari.

Jos kiinnostuit tiloistamme ja haluat tiedustella niistä tai Timmi-tilavarausohjelman käytöstä lisää, ota yhteyttä asiakaspalvelu TuusInfoon:

Puhelin: 09 8718 3070
Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
Osoite: Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula
Aukioloajat: ma klo 8-17.30, ti-to klo 8-16 ja pe klo 8-12

Takaisin