Muistathan: Koronavirusepidemia vaikuttaa kirjaston, museoiden ja vapaa-aikapalveluiden aukioloon

04.12.2020 klo 12.25

Uudenmaan alueen koronavirusepidemia on leviämisvaiheessa. Muistathan, että noudatamme sosiaali- ja terveysministeriön, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän (Keusote) ja aluehallintoviranomaisen suosituksia ja määräyksiä. Suosituksilla ja rajoituksilla on vaikutuksia Tuusulan kunnan palveluihin, kuten kirjastojen, museoiden ja liikuntapalveluiden aukioloihin.

Kirjastot

Tuusulan kirjastojen tilat on suljettu pääosin 20.12. saakka. Varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen itsepalveluna on sallittua. Myös yleisötietokoneen käyttö on mahdollista kirjastoissa. Kirjastoauto ei kulje ko. aikana.

Museot

Tuusulan kunnan museot ovat kiinni 20.12. saakka.

Vapaa-aikapalvelut

Tuusulan kunnan kuntosalit ja ryhmäliikuntatilat ovat suljettuja 20.12. saakka. Ryhmäliikuntatoiminta on keskeytetty vastaavaksi ajaksi.

Uimahalli on kiinni 20.12. saakka.

Nuorisotilat ovat kiinni 20.12. saakka. Nuorisotilatoiminta on siirtynyt verkkoon.

Muut palvelut

Yhteisötilat on suljettu 20.12. saakka.

Tuusulan kunnan lakisääteiset palvelut ovat toiminnassa. Näitä ovat esimerkiksi Ohjaamo, maahanmuutto- ja työllisyyspalvelut sekä holhoustoimen edunvalvonta. Avoinna pysyvissä palveluissa huolehditaan koronaturvallisuudesta ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan puhelimitse/verkkopalveluna.

Keskitetty asiakaspalvelu TuusInfo on auki, mutta supistetuin aukioloajoin. Asiakaspalvelussa huolehditaan koronaturvallisuudesta. Uudet aukioloajat: ma–to klo 8–15, pe klo 8–12. Maskien jako haavoittuvimmassa asemassa oleville jatkuu sekä TuusInfossa että kirjastoissa.

Esimerkiksi rakennusvalvontaan ja ympäristökeskukseen pitää sopia käynti ennalta, kuten jo aiemmin on edellytetty.

Tutustu rajoituksiin ja kaikkia palveluita koskeviin tietoihin: www.tuusula.fi/koronavirus.

 

Takaisin