Jokela-talon kokoontumistilat varattavissa yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön

16.12.2020 klo 13.45

Jokelan keskustassa sijaitsevassa monitoimitalossa, Jokela-talossa, on yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön varattavia kokoontumistiloja. Sähköisesti Timmi-tilavarausohjelmalla tehdyt tilavaraukset käsitellään 1.1.2021 alkaen asiakaspalvelu TuusInfossa. Jokela-talon vakiovuorot kaudelle 20212022 tulevat haettavaksi maaliskuussa 2021.

Jokela-talon varattavat tilat 

Jokela-talossa toimii Jokelan kirjasto ja Jokelan nuorisotila Monari. Osa talon tiloista on myös varattavissa yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön. Varattavia tiloja ovat Jokela-sali, Köksän takahuone ja Dojo. Lisäksi talossa on nuoriso- ja bänditilat.  
 
Jokela-talon tilojen varaustilannetta voi tarkastella Timmi-tilavarausohjelman kautta. Varatakseen tiloja, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi. Tutustu hakuohjeisiin 

Varattavien tilojen käyttömaksut 

Jokela-talon kokoontumistilat (Jokela-sali, Köksän takahuone ja Dojo) ovat maksuttomasti tuusulalaisten yhdistysten ja yhteisöjen aikuisryhmien käytössä.  

Maksua ei peritä myöskään ao. tiloissa yhdistysten ja yhteisöjen toiminnasta, joka on järjestetty yhteistyössä Tuusulan kunnan kanssa, alueellisten kehittämisverkostojen toiminnasta, tuusulalaisten yhdistysten ja yhteisöjen alle 20-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnatusta toiminnasta sekä tuusulalaisten eläkeläis- ja erityisryhmien toiminnasta. 
 
Tilat ovat myös yksityishenkilöiden ja yritysten vuokrattavissa.  
 
Tutustu tarkempiin maksuperusteisiin ja maksuihin 

Vakiovuorot haettavaksi keväällä 2021 

Jokela-talon vakiovuorot kaudelle 20212022 tulevat haettavaksi maaliskuussa 2021. Haun alkamisesta tiedotetaan erikseen.  

Kokoontumistilojen käytössä tulee ottaa huomioon koronavirusepidemian aikaiset suositukset ja rajoitukset.

Jokela-talon yhteystiedot:  
Keskustie 20 
05400 Jokela 
Sijainti kartalla 

Lisätiedot Jokela-talon varaamisesta: 
Asiakaspalvelu TuusInfo 
Puhelinnumero: 09 8718 3070 
Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi 
Osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula) 

Takaisin