Johku-verkkokaupan perustaminen -koulutus to 14.1.2021 klo 13

08.01.2021

Visit Tuusulanjärven kauppapaikka on perustettu VisitTuusulanjärvi.fi -sivuston yhteyteen. Kauppapaikkaan https://visittuusulanjarvi.johku.com voi laittaa omia matkailijoille tarjottavia palveluita myyntiin. Alustana on Johku, joka on suomalainen verkkokauppa ja kaupankäyntijärjestelmä.

Johku-verkkokaupan perustaminen -koulutus pidetään torstaina 14.1.2020 klo 13. Koulutus on maksuton ja se järjestetään Tuusulan kunnan toimesta.

Koulutuksessa käydään läpi Johku-verkkokaupan perustamisen ja siihen liittyvät asiat. Luomme esimerkkituotteita ja käymme läpi tarvittavat sisällöt tuotteille. Katsomme esimerkkejä erilaisista mahdollisuuksista hinnoitella verkkokauppatuotteita. Lisäksi käsittelemme tuotteiden saatavuuden määrittelyn ja resurssien kytkemisen tuotteisiin.

Kouluttajana toimii Ilkka Lariola Natura Viva -yrityksestä. Ilkka on aloittanut työskentelyn luontomatkailun parissa vuonna 2007, jolloin hän oli perustamassa Natura Viva Oy:tä. Tästä lähtien Ilkka on toiminut yrityksen toimitusjohtajana ja vastannut liiketoiminnan kehittämisestä. Ilkka on ollut viimeisten vuosien aikana aktiivisesti kehittämässä Johku-ekosysteemiä sekä rakentamassa Johku-myyntikanavia.

Voit liittyä koulutukseen Teamsin välityksellä.

Liity koulutukseen napsauttamalla tätä.

Takaisin