Lähiruokatapahtuman suunnittelutyöpaja 9.3.2021
22.02.2021
Tervetuloa suunnittelemaan ja ideoimaan Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -hankkeen ensi syksynä pidettävää lähiruokatapahtumaa. Tilaisuus pidetään Teams-verkkokokouksena ti 9.3. klo 14 – 15.30.
Tuusulanjärven alueella järjestetään 24.9. – 3.10.2021 uusi lähiruokatapahtuma, jonka tavoitteena on edistää alueen tunnettuutta ruokamatkailukohteena.
Tapahtumaviikon aikana paikalliset yritykset, yhteisöt ja ruokatuottajat voivat järjestää lähiruokaan ja -juomaan liittyviä erilaisia tapahtumia, luentoja ja retkiä, joissa yleisö voi kokea uusia ruokaelämyksiä, tutustua paikallisiin ruokatuottajiin sekä kokea lähiruoan ja kulttuurin mielenkiintoisia yhdistelmiä.
Tavoitteenamme on luoda vuosittainen tapahtuma, jossa julistetaan paikallisruokaa ja -kulttuuria eri muodossaan. Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -hankkeen toteuttaa Tuusulanjärven Matkailu ry.
Tuusulanjärven alueella järjestetään 24.9. – 3.10.2021 uusi lähiruokatapahtuma, jonka tavoitteena on edistää alueen tunnettuutta ruokamatkailukohteena.
Tapahtumaviikon aikana paikalliset yritykset, yhteisöt ja ruokatuottajat voivat järjestää lähiruokaan ja -juomaan liittyviä erilaisia tapahtumia, luentoja ja retkiä, joissa yleisö voi kokea uusia ruokaelämyksiä, tutustua paikallisiin ruokatuottajiin sekä kokea lähiruoan ja kulttuurin mielenkiintoisia yhdistelmiä.
Tavoitteenamme on luoda vuosittainen tapahtuma, jossa julistetaan paikallisruokaa ja -kulttuuria eri muodossaan. Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -hankkeen toteuttaa Tuusulanjärven Matkailu ry.
Tätä kutsua saa jakaa vapaasti!