Tuusulanjärven ruokamatkailun paikalliset tuotteet ja tuotteistamisen työpaja osa II ma 17.5. klo 14-16

22.04.2021


Ruokamatkailun tuotteistamista Tuusulanjärvellä 7.5. työpajassa nousseita teemoja jatkotyöstetään tässä työpajassa. Ruokamatkailu on merkittävä osa matkailun kehittämistä. Tavoitteena on saada ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Tuusulanjärven matkailua. Elämyksellisyyteen kuuluu paitsi tietysti erinomainen ruoka ja viihtyisät tai vaikuttavat puitteet, myös kiinnostava ja mieliinpainuva tarina.

Työskentelyä ohjaa, sparraa sekä innostaa kokki ja ruokakulttuurin luova kehittäjä Jouni Toivanen Järvenpäästä. Työpajassa ruokamatkailun paikallistuotteille saa sparrausta ja luodaan tarinoita, joissa huomioidaan paikalliskulttuuri, perinteet ym.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa. Toiveenamme on järjestää työpaja hybridimuotoisena siten että työpajaan voi osallistua joko Seurakuntaopiston auditoriossa (voimassa olevat rajoitukset huomioiden) tai TEAMSin välityksellä. 

Ilmoittaudu viimeistään pe 14.5.2021: https://forms.gle/zq9c5EH1CBHezjLw8 

Takaisin