Hyrylän palvelukeskushankkeen kilpailutus etenee

12.05.2021 klo 08.15

Palvelukeskushankkeesta kilpailee kolme konsortiota:

  • NCC Property Development Oy ja NCC Suomi Oy
  • NREP Oy, Lehto Tilat Oy ja Parviainen Arkkitehdit Oy Ltd
  • WasaGroup Oy, WasaPlan Oy, WasaCon Oy, WasaTrade Oy, WasaGroup Funds Oy, Innovarch Oy ja Vahanen Suunnittelupalvelut Oy

Hyrylän palvelukeskuksen kilpailullisen neuvottelumenettelyn varsinainen neuvotteluvaihe on nyt käyty. Takana on kolmen hankkeesta kilpailevan konsortioiden kanssa järjestetyt työpajat, joiden aikana tilaajien ja kunkin tarjoajan yhteistyöllä kehitettiin suunnitelmia ja hanketta. Työpajojen jälkeen kunta ja HOK-Elanto tilaajina viimeistelivät lopullisen tarjouspyynnön, joka toimitettiin tarjoajille 10.5.

Tarjoajat viimeistelevät suunnitelmaluonnoksensa ja ehdotuksensa hankkeesta, toimittaakseen tarjouksensa 24.5. muilta osin, paitsi hintatarjouksen osalta 31.5. Tämän jälkeen tarjouksista arvioidaan luonnossuunnitelmat Hyrylän liike- ja palvelurakennuksesta sekä kehitysvaiheen projektisuunnitelmat. Arviointityön myötä kunkin tarjouksen eri osatekijät pisteytetään. Hankintapäätös arviointipöytäkirjoineen saadaan kunnanhallitukselle käsiteltäväksi alkuperäisen aikataulutuksen mukaisesti 14.6.

Hankintapäätöksen jälkeen käynnistyy arviolta loppuvuoden kestävä kehittämisvaihe, jonka aikana tehdään vielä suunnitelmaan ja tarvittaessa sopimuksiin tarkennuksia, ennen kun hanke etenee toteutusvaiheeseen asiaan kuuluvien sopimusten allekirjoituksella.

Lisätiedot

Asko Honkanen, kuntasuunnittelupäällikkö, 040 314 2012

Takaisin