Uudistuneen asukaslehden tuorein numero ilmestyy 22.5.

21.05.2021 klo 12.15

Tuusulan kunnan osin uudistetun Elämää Tuusulassa -asukaslehden tuorein numero 2/2021 ilmestyy lauantaina 22.5. ja sen jakelu aloitetaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Osalla alueista jakelu tapahtuu keskiviikkona 26.5. Lehti on luettavissa sähköisesti jo nyt. 


Tuusulan asukaslehden tuorein numero on ilmestynyt – luettavissa heti sähköisessä muodossa ja painettuna 22.5. lähtien

Tuoreimmassa uudistetussa numerossa

Elämää Tuusulassa -asukaslehteä on osin uudistettu kevään 2021 aikana, muun muassa lehdessä käytettäviä fontteja on muutettu ja sisältö on ryhmitelty teemojen alle. 

Asukaslehden tuoreimmassa numerossa otetaan katsauksia Tuusulan kesään täynnä Rakkauden taidetta, palveluverkkohankkeisiin ja nykypäivän taiteilijaelämään sekä vinkataan Tuusulan lähimatkailumahdollisuuksista. Löydät tuoreimmasta numerosta myös kuntavaalien äänestystavat ja -paikat sekä ehdokkaat.

Tänä vuonna jaettiin ensimmäistä kertaa Vuoden tuusulalainen kirjoittaja -tunnustuspalkinto. Lue asukaslehdestä, kenelle palkinto luovutettiin. Yritysmaailman puolelta kerromme puolestaan tuusulalaistuneen Kuivalihakundi-yrityksen kasvutarinasta. Myös ajankohtaiset korona-ajan tiedot on koostettu luettavaksesi.

Tutustu verkossa Elämää Tuusulassa 2/2021 -asukaslehteen.

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti

Elämää Tuusulassa -asukaslehdet julkaistaan myös sähköisessä muodossa ja lehdet ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti.

Jos lehti ei tule perille

Jos Elämää Tuusulassa -lehti ei löydä tietään perille postilaatikkoosi tai taloyhtiösi yhteiseen laatikkoon, voit noutaa oman painetun kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta. TuusInfon yhteystiedot löydät alta Palautetta ja juttuideoita -kohdasta.  

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen:

  • Osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula)
  • Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
  • Puhelinnumero: 09 8718 3070
  • Aukioloajat

 

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen, pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011

 

Takaisin