Dialogit Tuusulan tulevaisuudesta 17.6. ja 23.6. – tuusulalaiset kutsutaan mukaan keskusteluun

11.06.2021 klo 09.20

Tuusulan kunta järjestää kesäkuussa kaksi dialogia Tuusulan tulevaisuudesta. Dialogit ovat osa kuntastrategian uudistusta. Kutsumme tuusulalaiset mukaan keskusteluun etäyhteyden kautta 17.6. ja 23.6.

Tuusulan on käynnistänyt uuden strategian laatimisen vuosille 2021–2025. Kuluva strategiakausi tulee päätökseen valtuuston vaihtuessa kesäkuun kunnallisvaaleissa ja uuden aloittaessa toimikautensa elokuussa. Strategiaa tehdään yhdessä tuusulalaisten, päätöksentekijöiden ja henkilöstön kanssa ja siksi on tärkeää, että lisäämme yhteistä ymmärrystä Tuusulan tulevaisuudesta.

– Dialogin avulla voidaan myös saada näkyväksi hiljaisia signaaleja toimintaympäristön muutoksesta ja asukkaiden ajatuksia heille tärkeistä asioista, pohtii strategiatyötä kunnassa luotsaava kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Kesäkuussa käytävät dialogit ovat jatkoa toukokuussa käydyille poikkeusajan dialogeille Tuusulan tulevaisuudesta.

– Huikea kokemus! Tänään luotiin tulevaisuutta. Oli erittäin antoisaa keskustella luovasti ja samalla kuitenkin ohjatusti, pohtivat dialogiin 27.5. osallistuneet tuusulalaiset.

Keskusteluun osallistuneet asukkaat kokivat myös, että osallistavan strategiatyön merkitystä ei voi korostaa liikaa. Strategiadialogit asukkaiden kanssa jatkuvat 17.6. ja 23.6. ja ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

– Kutsumme keskusteluun kaikki tuusulalaiset – erityisesti sinut, joka et normaalisti osallistu tämän kaltaisiin keskusteluihin. Meitä kiinnostaa juuri sinun ajatuksesi, rohkaisee kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Dialogikeskustelut 17.6. ja 23.6.2021 klo 18

Dialogikeskustelut Tuusulan tulevaisuudesta järjestetään etäyhteyden välityksellä ja tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen

Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki sähköpostiin. Keskustelut käydään rakentavan keskustelun Erätauko-dialogimenetelmää hyödyntäen.


Lisätiedot:

Kehittämispäällikkö Heidi Hagman p. 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

Takaisin