Rakkauden taidetta -teemavuoden pipoja tuusulalaisille vauvoille

13.08.2021 klo 10.30

Tuusulan väkimäärä kasvaa: Tuusulan kuntaan suuntautui tammi-kesäkuussa eniten maan sisäistä muuttoa verrattuna muihin Suomen kuntiin (454 muuttajaa muista kunnista). Myös syntyneiden määrä on lähtenyt alkuvuonna 2021 nousuun. Tammi-kesäkuussa 2021 syntyi 158 uutta tuusulalaista, kun vastaava luku oli tammi-kesäkuussa 2020 137. Vuoden alkupuoliskon aikana Tuusulan kokonaisväkimäärä lisääntyi yhteensä 518 henkilöllä.

– Käynnistimme keväällä Rakkauden taidetta -teemavuoden ja haluammekin nyt huomioida kaikki tänä vuonna syntyvät tuusulalaiset vauvat teemavuoden vauvanpipolla. Olemme iloisia siitä, että monet perheet ovat valinneet rakentaa kotipesänsä Tuusulaan, kertoo pormestari Arto Lindberg.

– Vauvanpipot ovat valkoisia ja niissä on Tuusulan brändivärien mukaiset painatukset. Perheet voivat valita joko vaaleanpunaisen tai hiilen värisen kuvioinnin. Pipon saa neuvolasta siellä asioinnin yhteydessä, viestintäpäällikkö Paula Miettinen kertoo.

Rakkauden taidetta -teemavuoden avulla Tuusula on halunnut tuoda valoa ja iloa koronaepidemian keskelle. Samalla tavoitteena on ollut nostaa esiin kunnan vahvuuksia, joihin kuuluvat hienot luonto- ja kulttuurikohteet eri puolilla kuntaa. Teemavuoden puitteissa kunta on järjestänyt Unelmien yö -pariskunnan haun, laatinut rakkauden kartan, vienyt sinkkuja risteilemään Tuusulanjärven aalloilla ja kuvannut kuntalaisia ”rakkauden paikoissa” Tuusula-päivänä. 

 

Lisätiedot:

Pormestari Arto Lindberg, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101 

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

Takaisin