Keusote tiedottaa: Keusote järjestää koronarokotuskiertueen alueen yläasteilla, lukioissa ja toisen asteen oppilaitoksissa 19.8. alkaen

16.08.2021 klo 11.40

Keusoten mobiilirokotusyksikkö järjestää koronarokotuskiertueen alueen yläasteilla, lukioissa ja toisen asteen oppilaitoksissa 19.8. alkaen. Oppilaat voivat kiertueen aikana ottaa koronarokotuksen ilman ajanvarausta koulupäivän aikana. Lisäksi koronarokotuksia tullaan tarjoamaan 6-luokkien yli 12 vuotta täyttäneille oppilaille kiertueen yhteydessä. Rokotuskiertueen avulla Keusote haluaa parantaa nuorten rokotuskattavuutta ja mahdollisuuksia koronarokotteen ottamiseen matalla kynnyksellä.

Alaikäinen voi itse päättää rokottamisesta, mikäli terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että lapsi tai nuori ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan. Vanhempien toivotaan kuitenkin keskustelevan nuoren kanssa rokotuksen ottamisesta etukäteen. Rokotusten sujuvoittamiseksi vanhemman allekirjoittama lupalappu on hyvä ottaa mukaan rokotukseen. Lupalapun voi tulostaa tästä linkistä.

Tiedotamme tarkemmin mobiilirokotusyksikön kiertueaikataulusta Keusoten alueen yläkouluilla, lukioissa ja toisen asteen oppilaitoksissa.


Lisätietoja Keusoten alueen koronarokotuksista löydät  www.keusote.fi/koronarokotukset.

Takaisin