Keusote tiedottaa: Tuusulan terveysasemien hoitaja-lääkärinvastaanotot suljettuna ma 4.10. – toiminta jatkuu supistetusti myös 5.10.–10.11.

29.09.2021 klo 14.55

Tuusulan terveysasemilla käytössä oleva GFS potilastietojärjestelmä on tullut elinkaarensa päähän ja vaihtuu uuteen vielä tämän vuoden aikana. Henkilökuntaa koulutetaan uuden potilastietojärjestelmän käyttöön loka-marraskuun aikana. Järjestelmän vaihdos aiheuttaa Tuusulan terveysasemilla toiminnan katkoksia ja viivästymiä hoitajan ja lääkärin vastaanottopalveluissa.

Koulutuspäivien vuoksi Hyrylän, Jokelan ja Kellokosken hoitaja- ja lääkärivastaanotot ovat suljettuna maanantaina 4.10. ja 5.10.10.11. välisenä aikana hoidetaan vain kiireellisiä asioita.

Toimintaohje Tuusulan terveysasemien toiminnan supistusten aikana:

  • Mikäli asiasi vaatii hoitoa maanantaina 4.10., käytä ensisijaisesti sähköistä yhteydenottoa tai soita omalle hoitovastaavallesi. Kaikki puhelinlinjat ovat auki.
  • Kuntayhtymän muiden terveysasemien hoitajat ja lääkärit hoitavat 4.10. Tuusulan terveysasemien kiireelliset yhteydenotot. Tarvittaessa kiireellistä läsnävastaanoton toteuttamista varten ma 4.10. asioiva ohjataan Järvenpään Justin akuuttiin.
  • 5.10.10.11. välisenä aikana voidaan hoitaa vain kiireellisimpiä yhteydenottoja, jotka eivät pysty odottamaan. Tarvittavat hoitaja ja lääkärin läsnävastaanotot toteutetaan Hyrylän, Jokelan ja Kellokosken terveysasemilla. 
  • Terveysasemien röntgen ja laboratoriopalvelut ovat käytettävissä normaalisti.
  • Hätätilanteessa soita 112.  

Pahoittelemme häiriöitä palveluissa. Sujuvaan asioimiseen suosittelemme sähköistä asiointia osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu.

Tuusulan kunnassa on ainoana Suomessa käytössä GFS potilastietojärjestelmä. Tämän potilastietojärjestelmän ylläpito päättyy tämän vuoden aikana ja tämän vuoksi tietojärjestelmä joudutaan vaihtamaan toiseen potilastietojärjestelmään. Uusi potilastietojärjestelmä otetaan käyttöön 11.12.2021.

Takaisin