Tuusula laatii matkailun edistämisen toimintasuunnitelman

01.10.2021 klo 08.45

Tuusulan kunta kutsuu yritykset mukaan laatimaan matkailun edistämisen toimintasuunnitelmaa vuosille 2022–2026. Toimintasuunnitelman avulla halutaan löytää keinoja kasvattaa alueen matkailua yhdessä matkailun parissa työskentelevien yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

– Uskon, että Tuusulassa on vielä mahdollisuuksia hyödyntämättä, ja meidän olisi tarkoitus yhdessä keksiä, miten saamme enemmän irti sijainnistamme aivan pääkaupungin ja suurten ihmisvirtojen lähellä, taustoittaa yritysasiamies Toni Popovic Tuusulan kunnasta.

Matkailun edistäminen liittyy Tuusulan elinkeino-ohjelmaan 2021–2023, jossa esitetään tavoite kehittää matkailua ja matkailuelinkeinoa yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Matkailun toimintasuunnitelman on tarkoitus olla valmis vielä tänä vuonna.

Toimintasuunnitelman laatiminen käynnistyy Teams-työpajalla tiistaina 12.10. Toinen työpaja järjestetään 2.11. Tuusulassa. Työpajojen valmistautumiseen liittyy ennakkokysely. Työpajoihin sekä ennakkokyselyyn voi ilmoittautua osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/matkailutyopajat.

Yhteisen työskentelyn tavoitteena on löytää kokonaisvaltainen, strateginen tapa toimia sekä määritellä eri toimijoiden roolit ja vastuualueet alueen sisällä ja kansallisten kumppaneiden kanssa. Tiekartan kokoamisesta ja työpajojen vetämisestä vastaavat FCG:n matkailun asiantuntijat.

 

Lisätiedot:

Yritysasiamies Toni Popovic, 040 314 4406, toni.popovic@tuusula.fi                            

Takaisin