Ensimmäinen Keski-Uudenmaan Pride sujui yli odotusten – ensi vuonna juhlan pääjärjestäjänä toimii Tuusula

07.10.2021 klo 09.00

Ensimmäistä Keski-Uudenmaan Pridea juhlittiin onnistuneesti syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.–5.9. Järvenpään, Tuusulan ja Keravan voimin. Järvenpään Rantapuistossa 4.9. vietetty Puistojuhla oli odotettua suositumpi keräten miltei tuhat kävijää päivän aikana. Monipuolinen ohjelma, lämmin tunnelma sekä erilaista aktiviteettia tarjonneet pisteet keräsivät kehuja. Varsinkin nuorten ja lasten juhlinnasta välittyi aidosti iloa ja vapauden tunnetta.

Kävijöiden palautteen perusteella tapahtumalle oli tarvetta ja monet olivatkin ilahtuneita, että vihdoin Pride järjestettiin myös Järvenpäässä. Rantapuistossa vietetty Puistojuhla aloitti samalla juhlaperinteen, jota jatketaan ensi vuonna Tuusulassa. Tapahtuma on ajoittumassa myös ensi vuonna alkusyksyyn.

Järvenpään nuorisotilojen ja ArcoKeravan kävijämäärät ovat nousseet selkeästi Priden myötä, joilla molemmilla oli nuorille suunnattua ohjelmaa omilla pisteillään. Ohjaamo Tuusula teki puolestaan ohjaamopalveluiden toimintaa tutuksi tapahtumaan osallistujille. Nuorisopalveluiden läsnäolo Pride-tapahtumissa on tärkeää ja tiivistä yhteistyötä jatketaankin tulevaisuudessa. Ensi vuoden tapahtumassa on tarkoituksena ottaa kaikki ikäryhmät entistä paremmin huomioon, tiivistää ohjelmaa ja järjestää osa ohjelmasta sisätiloissa.

Suunnittelu alkaa – mukaan toivotaan myös muita Keski-Uudenmaan kuntia

Toivotamme tervetulleeksi myös muut Keski-Uudenmaan kunnat mukaan ensi vuoden Priden järjestämiseen. Vuoden 2022 Priden suunnittelu on pian alkamassa, joten kehotamme mukaan haluavia järjestäjätahoja olemaan yhteydessä Tuusulan kunnan kehittämispäällikkö Heidi Hagmaniin heidi.hagman@tuusula.fi tai viestintäpäällikkö Paula Miettiseen paula.miettinen@tuusula.fi.

”Tuusula kiittää järjestelyvastuusta ensi vuodelle ja toivottaa kaikki tervetulleiksi toiseen Keski-Uudenmaan Prideen ensi syksynä.”

”Me Järvenpäässä annamme tukevan onnenpotkun Keski-Uudenmaan Pridelle, kun se nyt lähtee kierrokselleen palatakseen taas aikanaan Järvenpäähän. Yhteistyössä on voimaa!”, Järvenpään kaupungin tapahtumatuottaja Kristian Schmidt päättää.

Lisätietoja 3.–5.9. vietetystä ensimmäisestä Keski-Uudenmaan Pridesta:
Kristian Schmidt, Järvenpään kaupungin tapahtumatuottaja, Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, puh. 040 315 3249, kristian.schmidt@jarvenpaa.fi

 

Takaisin