Tuusula haki paria viettämään Unelmien yötä Fjällbossa ja näin se sujui – video julkaistu

05.11.2021 klo 15.30

Tuusulan kunta etsi keväällä 2021 näyttävästi yhtä rohkeaa pariskuntaa viettämään Unelmien yötä Fjällbon laituripaviljongissa Tuusulanjärven rannalla. Luvassa oli romanttista ohjeisohjelmaa. Unelmien yöstä oheisohjelmineen on nyt julkaistu video.

Arvonnassa voitto osui Nurmijärvellä asuville Juho Palosaarelle ja hänen vaimolleen Vera Palosaarelle. Unelmien yö järjestettiin elokuussa, ja aikataulu sovitettiin kouluikäisten lasten vanhempien kalentereihin.

Tuusulanjärven rannalle Fjällbon laituripaviljonkiin suunniteltu yöpyminen siirrettiin kehnon sään vuoksi Krapin Aittaan, mutta pariskunta nautti illallista Fjällbossa. Ohjelmaan kuului myös muun muassa mieskvartetti Vakosametin rakkauslaulukonsertti Fjällbon laiturilla, Local Artist -kierros eli tutustuminen alueen kulttuurihistoriaan ja kulttuurikohteisiin, souturetki Tuusulanjärvellä ja brunssi ravintola Kerhossa.

– On vaikea sanoa, mikä Unelmien yössä oli parasta, sillä kaikki oli. Yhdeksi kohokohdaksi voisin nostaa kuitenkin illallisen. Se nostatti tunteet pintaan. Myös aamun souturetki Tuusulanjärvellä dronekameroiden pörrätessä ympärillä jäi hyvin muistoihin, kertoo Vera Palosaari.

Palosaaren pariskunnan mukaan Unelmien yö vahvisti heidän käsitystään Tuusulasta luonnonläheisenä ja kulttuuririkkaana kuntana.

– On täysin mahdollista, että voisimme asua joskus Tuusulassa omakotitalossa, vahvistaa Juho Palosaari.

Pariskunnan haastattelu on julkaistu syyskuussa ilmestyneessä Tuusulan kunnan asukaslehdessä.

Unelmien yö -tempaus on osa Tuusulan käynnissä olevaa brändityötä. Kunta uudisti brändiään loppuvuonna 2018, ja uusi brändi on ohjannut kunnan markkinointiviestintää vuoden 2019 alusta alkaen. Kunnan brändissä korostuvat vahva kulttuuriperintö, luonto ja yhteisöllisyys. Keskeinen ajatus on se, että Tuusulassa voi rakentaa oman näköisensä elonkaaren – Tuusula on elämisen taidetta.

Vuonna 2021 teemana on ollut Rakkauden taidetta. Unelmien yön lisäksi vuoteen on kuulunut muitakin tekoja, kuten Rakkauden kartan rakentaminen yhdessä tuusulalaisten kanssa. Tuusulan neuvoloissa on myös jaossa Rakkauden taidetta -pipoja vastasyntyneille tuusulalaisille. Rakkaus kotiseutuun oli esillä esimerkiksi kesän Tuusula-viikolla.

Katso video!

– Unelmien yöhön valittiin vain yksi pari, mutta Tuusulan romanttisiin kohteisiin voi myös tutustua omin päin, viestintäpäällikkö Paula Miettinen kertoo.

Elokuussa järjestetystä Unelmien yöstä on julkaistu video, josta voi hakea inspiraatiota. Voit katsoa videon Tuusulan YouTube-kanavalla.

 

Lisätiedot:

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

Takaisin