Vuoden hyvinvoinnin edistäjää etsitään jälleen Tuusulassa – ehdotuksia voi tehdä 6.12. asti

08.11.2021 klo 13.05

Tuusulan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta etsii jälleen vuoden hyvinvoinnin edistäjää. Omaa suosikkiaan hyvinvoinnin edistäjäksi voi ehdottaa 6.12.2021 asti.

Valittava hyvinvoinnin edistäjä on

  • tuusulalainen tai Tuusulassa vaikuttava toimija
  • yksityishenkilö, yhdistys, yhteisö, ryhmä tai yritys
  • pyyteettömällä toiminnalla tai teolla edistänyt tuusulalaisten, pienemmän tai suuremman joukon, hyvinvointia. Kyseessä voi olla kertaluonteinen teko tai jatkuva toiminta.

Hyvinvoinnin edistäjän valinnassa painotetaan myös niitä tuusulalaisten hyvinvoinnin edistämisessä kunnostautuneita toimijoita, jotka ovat korona-aikana toiminnallaan auttaneet ja turvanneet muiden hyvinvointia tai pystyneet muuttamaan/kehittämään omaan toimintaansa vallitsevaan tilanteeseen soveltuvaksi.

– Olemme jo pian kahden vuoden ajan eläneet poikkeuksellisia aikoja, jotka ovat haastaneet meidän kaikkien hyvinvointia ja terveyttä. Yksinäisyyden kokemus on kasvanut, tyytyväisyys elämänlaatuun on laskenut ja järjestötoimintaan aktiivisesti osallistuneiden määrä on pienentynyt korona-ajassa. Nyt, jos koskaan, on tärkeä nostaa esiin pyyteettömiä hyvinvointitekoja, joita on viimeisen vuoden aikana tehty yhteisen hyvän eteen, ja antaa huomiota ja kiitosta hyväntekijöille, kannustaa kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Ehdota vuoden 2021 hyvinvoinnin edistäjää 6.12.2021 mennessä:
https://q.surveypal.com/Vuoden-hyvinvoinnin-edistaja-2021/0

Lisätiedot:
Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttinen, p. 040 314 3035, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, p. 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

 

Tuusulan kunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta valitsee nyt kolmatta vuotta peräkkäin vuoden hyvinvoinnin edistäjät ehdotusten perusteella. Ensimmäisenä palkitsemisvuonna 2019 vuoden hyvinvoinnin edistäjiksi valittiin Arto Hanelius, Rusutjärvi-seura ry ja Liikuntaseura Syke ry, ja toisena korona-ajan värittämänä vuonna 2020 palkittavia olivat liikuntapaikkojen hoitaja Jari Kuusrainen ja ruoka-aputoimijat Hävikistä hyväkkiä, Eväskassi ry, Siskot ja Simot ry sekä Lyylin kahvila.

 

Takaisin