Aluevaalit lähestyvät – Keusote haastaa Vantaa-Keravan hyvinvointialueen äänestyskisaan

10.12.2021 klo 15.20

Hyvinvointi on kaikkien asia, ja me Keusotessa haluamme kaikki mukaan myös hyvinvointialueen rakentamiseen. Osallistuthan sinäkin? Haastetaan yhdessä Vantaa-Keravan hyvinvointialue äänestämään kilpaa meidän kanssamme!

Sote-uudistuksen myötä sote-palvelut ja pelastustoimi siirtyvät kuntayhtymältä ja kunnilta hyvinvointialueelle. Meille syntyy siis oma Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, joka aloittaa toimintansa reilun vuoden päästä, 1.1.2023.

Jo nyt on kuitenkin kaikkien hyvä aktivoitua: tammikuussa 2022 valitaan aluevaaleissa ensimmäinen aluevaltuusto, joka vastaa hyvinvointialueemme toiminnasta ja taloudesta sekä käyttää hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa. Aluevaltuustolla on siis tärkeä rooli hyvinvointialueen rakentamisessa.

Kuulimme huhua, että pohjoiskarjalaiset ovat haastaneet savolaiset äänestysmittelöön. Meillä ei ehkä ole karjalanpiirakkaa eikä kalakukkoa, mutta meillä on jotakin, mitä suomalaiset rakastavat: ämpäreitä ja hyvinvointia!

Haastamme Vantaa-Keravan hyvinvointialueen äänestyskisaan: kumpi hyvinvointialue äänestää vilkkaimmin? Korkeimman kokonaisäänestysprosentin saanut alue on voittaja, ja häviäjä tarjoaa voittaja-alueella ämpärikaupalla hyvinvointia.

Keski-Uudenmaan aluevaalit

Takaisin